Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Στο τέλος νικάει ο... ΠΑΟΚ!!

Σε ένα συγκλονιστικό ματς -με αποκορύφωμα την ανατροπή στο τάι μπρέικ- ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, στο ματς που «έκλεισε» την έβδομη αγωνιστική της Volleyleague.

Στο τέλος νικάει ο... ΠΑΟΚ!
Δύο ντέρμπι -σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ- μέσα σε δύο μέρες έδωσαν Άρης και ΠΑΟΚ, με τα δύο ματς να έχουν ένα ακόμα κοινό. Στο τέλος νικάει ο ΠΑΟΚ!

Οι «κιτρινόμαυροι» αιφνιδίασαν τον ΠΑΟΚ, που παρότι βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ έκανε μια δυναμική αντεπίθεση και πανηγύρισε τελικά με 3-2, σε ένα συγκλονιστικό τάι μπρέικ.

Στους πρώτους πόντους του α' σετ οι δύο ομάδες έμειναν... κοντά, όμως απ' το 15-14 ο Άρης ανέκτησε απόσταση που κράτησε μέχρι το τέλος. Ο ΠΑΟΚ πλησίασε στο 20-19, όμως οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που πανηγύρισαν το 1-0.

Ο «δικέφαλος» μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο σετ και έκανε άνετα το 1-1 με 13-25, ενώ το τρίτο σετ είχε συγκλονιστική εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 13-16, όμως με μια αντεπίθεση διαρκείας ο Άρης έκανε το 2-1.

Πιο αποφασισμένος και πάλι ο ΠΑΟΚ έφερε την ισοφάριση με 20-25, έχοντας τα ηνία στο σκορ απ' τα μέσα του σετ, για να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ, όπου οι «ασπρόμαυροι» έκαναν τη μεγάλη ανατροπή.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν να προηγούνται μέχρι και με +5 (7-2), όμως απ' το 12-8 και μετά ο ΠΑΟΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και με ένα σερί έξι πόντων κι δυο λάθη του Άρη στο τέλος έκανε την ανατροπή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: