Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Το μυαλό τους στο Παρίσι!!

Μέσω ανάρτησης στο facebook ο Πάουλο Μασάντο εξέφρασε ουσιαστικά όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως το μυαλό τους είναι στο Παρίσι.

Το μυαλό τους στο Παρίσι!
Πολύ χαμηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο του Πανθρακικού για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να προχωρούν με μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα.

Κάτι αντίστοιχο είναι πολύ δύσκολο να συμβεί και στις εκτός συνόρων υποχρεώσεις των Πειραιωτών καθώς την Τετάρτη θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη (μέχρι την επόμενη) φετινή πρόκληση.

Ο Ιμπραΐμοβιτς και η παρέα του περιμένει τον Ολυμπιακό στο Παρίσι για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League και στόχος είναι μία εμφάνιση μέσω της οποίας θα πιστοποιείται η αγωνιστική πρόοδος των «ερυθρόλευκων».

Όπως είναι φυσικό, το μυαλό όλων βρίσκεται σε αυτό το παιχνίδι, όπως έγραψε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Πάουλο Μασάντο:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και βοήθησα την ομάδα σε μία ακόμα καλή νίκη. Το μυαλό μας είναι στο Παρίσι τώρα και έτοιμοι για ένα σκληρό ματς. Μπορούμε να το κάνουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: