Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Το πιστεύει ο Μίτσελ!!

Αποφασισμένος να «χτυπήσει» το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάζεται ο Μίτσελ, όπως λέει τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού για το Παρίσι.

Το πιστεύει ο Μίτσελ
Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός στο μεθαυριανό παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League, σύμφωνα με όσα λέει ο Μίτσελ στους συνεργάτες του.

Ο Ισπανός τεχνικός παρουσιάζεται αισιόδοξος και δεν αφήνει τους ποδοσφαιριστές του να φοβηθούν τη γαλλική ομάδα, η οποία διαθέτει σπουδαίους ποδοσφαιριστές στις τάξεις της, όπως τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και άλλους.

Ο 50χρονος προπονητής είναι της άποψης ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να διαχειριστείς σωστά ένα παιχνίδι και να κοιτάξεις στα μάτια τον αντίπαλό σου.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων πριν από δύο μήνες στο «Καραϊσκάκη», οι πρωταθλητές Γαλλίας θα είναι περισσότερο ψυλλιασμένοι και για αυτό τον λόγο ο Λοράν Μπλαν αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο έξι παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες το προηγούμενο διάστημα.

Ωστόσο, ο Μίτσελ δεν δείχνει να φοβάται και σκοπεύει να παρατάξει για ακόμη μία φορά με επιθετικές διαθέσεις τον Ολυμπιακό μέσα στο «Παρκ ντε Πρενς», όπως είχε κάνει στις Βρυξέλλες και οι συγκυρίες τον βοήθησαν να φτάσει στο 3-0 επί της Άντερλεχτ και τη Λισαβόνα, όπου θα μπορούσε να φτάσει και στη νίκη και όχι στην ισοπαλία (1-1).

Ο Ισπανός προπονητής φέρεται να έχει καταλήξει στους εννιά από τους ένδεκαδα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο μεθαυριανό ματς. Πρόκειται για τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα, Χολέμπας, Σάμαρη, Μανιάτη, Φουστέρ και Μήτρογλου.

Μία θέση πίσω από τον «πιστολέρο» διεκδικούν ο Ντομίνγκες και ο Σαβιόλα, ενώ στα πλάγια της μεσαίας γραμμής έχουν μοιρασμένες πιθανότητες ο Βάις με τον Χολέμπας, ο οποίος θα αγωνιστεί στα χαφ και στην άμυνα θα είναι ο Μπονγκ.

Στην περίπτωση, όμως, που ο 50χρονος τεχνικός αποφασίσει να παίξει με τρία χαφ, τότε θα πάρει φανέλα βασικού ένας εκ των Εντινγκά ή Μασάντο και να παίξουν στα πλάγια οι Κάμπελ, Βάις ή Χολέμπας μαζί με τον Φουστέρ και ο Μήτρογλου να είναι μόνος του στην επίθεση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: