Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

«Να το ξεπεράσουμε…»

Απογοητευμένος απ’ την εμφάνιση του Εργοτέλη εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Να το ξεπεράσουμε…»
Το κακό βράδυ του Εργοτέλη, που έφερε την ήττα απ’ τον Αστέρα Τρίπολης σχολίασε ο Γιάννης στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Δυστυχώς δεν ήταν μια καλή βραδιά για εμάς. Παίζαμε μια δύσκολη ομάδα με πολύ ενέργεια και ποιότητα. Δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, αν και στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, σε ένα ανοικτό παιχνίδι στο οποίο όποια ομάδα έβαζε πρώτη γκολ θα ήταν κοντά στο αποτέλεσμα και δυστυχώς το έβαλε η Τρίπολη», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Εργοτέλη, ενώ όσον αφορά τις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του είπε:

«Βελτιωθήκαμε στη συνέχεια, κάναμε ευκαιρίες και παρότι ήμασταν με μειονέκτημα στο σκορ κόντρα σε μια καλή ομάδα, μπορούσαμε να κερδίσουμε κάτι αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας γεμίζει στεναχώρια αυτό το αποτέλεσμα, αλλά και πείσμα και κοιτάμε τη συνέχεια».

Η ενέργεια ήταν ένα απ’ τα χαρακτηριστικά που έλειπε απ’ τον Εργοτέλη στο σημερινό ματς, όμως όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων»: «Δεν ήταν η καλύτερή μας μέρα πάνω σε αυτό τον τομέα, αλλά σε άλλα παιχνίδια είχαμε την ενέργεια που μας έλειπε σήμερα, ενώ την είχε ο Αστέρας. Ακόμα και έτσι ο αντίπαλος την καλύτερή του φάση που έβαλε και το γκολ, την έκανε από δικό μας λάθος. Παρόλα αυτά κάναμε προϋποθέσεις και σε κάποια θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει».

Όσον αφορά τον Πελέ, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με αρκετά μεταγραφικά σενάρια, σχολίασε: «Ο Πελέ έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο όπως στην Ίντερ με προπονητή τον Μουρίνιο. Για κάποιος λόγους έχασε την πορεία του και τώρα είναι τώρα σε εμάς και τον βοηθάμε, ώστε να είναι σε καλό επίπεδο, είναι ίσως το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος».

Ο ηρακλειώτης προπονητής σχολίασε και την απουσία δεύτερου αριστερού μπακ, όπου αναγκαστικά αγωνίστηκε ο Χαντί:

«Ο Πίτσος ήταν εκτός γιατί δεν είναι ακόμα καλά και απόλυτα έτοιμος. Η τοποθέτηση του Χαντί στη θέση αυτή βοήθησε την ομάδα, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Το έχουμε συζητήσει αυτό με τον παίκτη και επιλέξαμε να παίξει εκεί. Στην άμυνα γενικά είχαμε εκνευρισμό, δεν είναι κάθε ημέρα ίδια και ειδικά κόντρα σε μια επιθετική ομάδα που μας έβγαλε ακόμα περισσότερο το γεγονός αυτό. Παρόλα αυτά κάναμε κάποιες φάσεις».

Τέλος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε: «Δεν πρέπει να αλλάζουμε τις θέσεις μας. Το πρωτάθλημα είναι ακόμα μακρύ και έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτό το παιχνίδι και να έρθουμε και πάλι στα γνωστά μας καλά αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: