Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ο Ντιέ και ο… τρεχαγυρευόπουλος!!

Ανακοίνωση, με αφορμή τη συμπεριφορά του Σερζ Ντιέ όταν έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, εξέδωσε η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη. «Πάνω από όλα η ομάδα, έγινε παράδειγμα προς αποφυγή» αναφέρει.

Ο Ντιέ και ο… τρεχαγυρευόπουλος!
Ο εκνευρισμός και η δυσφορία του Σερζ Ντιέ όταν έγινε αλλαγή στο 63ο λεπτό του αγώνα της SKODA Ξάνθης με τον Παναιτωλικό, προκάλεσαν την αντίδραση της ακριτικής ΠΑΕ, η οποία μας άφησε για μια ακόμη φορά με… ανοιχτό το στόμα με την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο Ιβοριανός μέσος επιχείρησε να φύγει κατευθείαν για τα αποδυτήρια, αλλά τον συγκράτησαν κάποιοι και πήγε στον πάγκο. Όχι για πολύ όμως… Μετά από μερικά δευτερόλεπτα και αφού δεν είχε δώσει το χέρι του στον τεχνικό της ομάδας, Ράινερ Μάουρερ, φόρεσε το μπουφάν του και πήγε τα αποδυτήρια.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Πριν από τον Ντιέ και από τον κάθε Ντιέ, Πανόπουλο και... τρεχαγυρευόπουλο τουλάχιστον σ' ότι αφορά την SKODA ΞΑΝΘΗ είναι η ΟΜΑΔΑ. Έστω και στα 37 του πρέπει να το μάθει. Ποτέ δεν είναι αργά. Στα 37 του έγινε παράδειγμα προς αποφυγή τουλάχιστον για την ομάδα μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα αλλάξει.

Υ.Γ.: Εννοείται ότι θα εφαρμοστεί ο εσωτερικός κανονισμός κατά γράμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: