Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

«Άλλη ομάδα στο δεύτερο μέρος»

Το κακό δεύτερο ημίχρονο στοίχισε στον Παναιτωλικό σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Θεοδωρίδης μετά την ήττα από την Ξάνθη με 3-1.

«Άλλη ομάδα στο δεύτερο μέρος»
Η εμφάνιση του Παναιτωλικού στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ξάνθη ήταν η αιτία της ήττας, βάσει των όσων δήλωσε ο Γιώργος Θεοδωρίδης στη Nova.

Ακόμη, ο ποδοσφαιιστής των Αγρινιωτών μίλησε για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής του, καθώς και για την κακή αμυντική εικόνα της ομάδας του:

«Το γκολ μου έχει λίγη σημασία αφού δεν συνδυάστηκε με ένα καλό αποτέλεσμα. Χάσαμε δυστυχώς το ματς, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι πιστεύω.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή κυκλοφορία αλλά δεν το αξιοποιήσαμε. Μέσα στην Ξάνθη αν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες σου προκειμένου να προηγηθείς, δεν μπορείς να έχεις τύχη. Ήταν σαν να βγήκε άλλη ομάδα από τα αποδυτήρια στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν χαμένοι μες στο γήπεδο.

Νιώθω ευλογημένος που με εμπιστεύεται ο προπονητής και μπορώ να παίζω και να βοηθάω. Το που θα παίζω έχει μικρή σημασία.

Συνήθως δεχόμαστε δύσκολα γκολ, ωστόσο σήμερα δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στη συνέχεια, αυτό είναι το κλειδί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: