Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Στέφενς: «Το καλύτερο παιχνίδι μας»

Η ηρεμία επανέρχεται στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Ο Χουμπ Στέφενς έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε από τους παίκτες του, ενώ εξήγησε και το ότι ο Τζαβέλλας έπαιξε στο κέντρο της άμυνας.

Στέφενς: «Το καλύτερο παιχνίδι μας»
Απόλυτη ικανοποίηση από τον Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός της ομάδας του ΠΑΟΚ, μίλησε για την καλύτερη εμφάνισή της ομάδας του αλλά και για τις σκέψεις που τον έκαναν να επιλέξει τον Τζαβέλλα να παίξει στο κέντρο της άμυνας. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Σανχ Χακόμπο τονίζοντας πως την Δευτέρα θα γίνει γνωστό το τι θα γίνε με το μέλλον του Ισπανού.

Η συνέντευξη Τύπου του Στέφενς:

Την αναμέτρηση με τον Άρη: «Νομίζω ότι σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Ο ρυθμός μας και ο τρόπος που αγωνιστήκαμε ήταν πολύ καλός. Μοναδικό μας μειονέκτημα ήταν οι χαμένες ευκαιρίες του πρώτου μέρους».

Τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα: «Περάσαμε τρία παιχνίδια που δεν ήμασταν καλοί και νομίσαμε ότι έπρεπε να αλλάξουμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και έχουμε πει ότι τους χρειαζόμαστε όλους».

Την εικόνα των δύο ημιχρόνων και κατά πόσο ήταν διαφορετική: «Δεν συμφωνώ. Στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά, απλά δεν βάλαμε το γκολ. Στη συνέχεια έβαλαν εκείνοι το γκολ και έγινε πιο δύσκολο το παιχνίδι».

Την χρησιμοποίηση του Τζαβέλλα: «Ειδικά σε αυτό το ματς θέλαμε παίκτες που από την άμυνα θα προωθούσαν γρήγορα τη μπάλα στους μέσους και στους επιθετικούς. Γι΄ αυτό το λόγο επιλέξαμε τον Τζαβέλλα».

Τις αλλαγές που άλλαξαν την ροή του αγώνα: «Δεν σημαίνει κάτι ότι βγήκαν αυτοί οι παίκτες. Έπρεπε να δώσουμε φρεσκάδα στην ομάδα και αυτοί που μπήκαν μπορούν να δώσουν κάτι διαφορετικό. Ο Σαλπιγγίδης δούλεψε πάρα πολύ παρά τους αγώνες με την εθνική ομάδα. Επίσης, τόσο ο Λόρενς όσο και ο Ολίσε έχουν δουλέψει πολύ σκληρά».

Τον Χακόμπο: «Θα ξαναμιλήσουμε αύριο. Εξαρχής είπαμε ότι μέχρι τη Δευτέρα δεν θα είναι στην ομάδα».

Το αν η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα: «Σήμερα δεν είχαμε προβλήματα στην άμυνα».

Το αν είναι ικανοποιημένος από τον Γλύκο: «Νομίζω πως ναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: