Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Βαρδινογιάννης: «Είχαμε συμφωνήσει με Χάτζι…»

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης επιβεβαίωσε στο ρουμανικό Τύπο πως ο Παναθηναϊκός είχε βρεθεί μία ανάσα από την απόκτηση του Γκεόργκε Χάτζι πριν από 24 χρόνια.

Βαρδινογιάννης: «Είχαμε συμφωνήσει με Χάτζι…»
Έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου λίγο είχε λείψει να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η ιστορία με την παρ’ ολίγον μεταγραφή του Γκεόργκε Χάτζι στον Παναθηναϊκό στα τέλη της δεκαετίας του 1980 είναι λίγο-πολύ γνωστή. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, αφεντικό του «τριφυλλιού» τότε, την επιβεβαίωσε μιλώντας στον ρουμανικό Τύπο.

«Γνώριζα την αξία του Χάτζι από τον Βαλεντίν Τσαουσέσκου και με είχαν συμβουλέψει να τον αποκτήσουμε. Το σχέδιό μας ήταν να τον αφήσουμε 1-2 χρόνια στη Στεάουα για να εξελιχθεί και μετά να τον φέρουμε στον Παναθηναϊκό. Προσπαθήσαμε, μάλιστα, να του εξασφαλίσουμε ελληνική υπηκοότητα λόγω και της καταγωγής του. Είχαμε κάνει μία πολύ καλή οικονομική πρόταση. Τα έγγραφα για τη μεταγραφή ήταν έτοιμα το 1988, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θέλαμε. Μετά ήρθε η επανάσταση στη Ρουμανία και ο Χάτζι επέλεξε να υπογράψει στη Ρεάλ», ανέφερε ο «καπετάνιος». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: