Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

«Είχαμε λιγότερα να κερδίσουμε»

Η Κηφισιά ήταν η ομάδα που ήθελε περισσότερο το παιχνίδι κόντρα στον Ίκαρο για αυτό και πήρε τη νίκη σύμφωνα με τον Γιώργο Καλαφατάκη.

«Είχαμε λιγότερα να κερδίσουμε»
Ο Ίκαρος γνώρισε την ήττα από τη νεοφώτιστη Κηφισιά, για την 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών και αυτό σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας της Χαλκίδας, Γιώργο Καλαφατάκη οφείλεται στο ότι οι αντίπαλοι είχαν περισσότερα να… κερδίσουν από το συγκεκριμένο ματς.

«Είχα πει στους παίκτες μου πως η αξία της Νέας Κηφισιάς δεν αντικατοπτρίζεται από την θέση που βρίσκεται. Ως νεοφώτιστη ομάδα χρειάζεται νίκες για να ξεκολλήσει και να βρει τα πατήματά της. Εκείνη είχε περισσότερα να κερδίσει από το σημερινό παιχνίδι, ενώ για εμάς ίσχυε το αντίθετο. Είχαμε λιγότερα να κερδίσουμε», είπε αρχικά ο έμπειρος κόουτς και συνέχισε:

«Κάναμε προσπάθεια. Έπαιξε ρόλο, όταν αστοχήσαμε σε κάρφωμα και στη συνέχεια δεχθήκαμε καλάθι και φάουλ και χρεωθήκαμε με τεχνική ποινή (σ.σ. 20-10, 8'). Αν παρατηρήσετε κερδίσαμε στις τρεις από τις τέσσερις περιόδους, αλλά αυτό δεν έφτανε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: