Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

«Νίκησε λόγω… εμπειρίας ο ΠΑΟΚ»

Η εμπειρία και οι περισσότερες παραστάσεις των παικτών του ΠΑΟΚ έναντι αυτών του Άρη έκριναν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, όπως τόνισε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

«Νίκησε λόγω… εμπειρίας ο ΠΑΟΚ»
Η ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ -αλλά κυρίως η μεγαλύτερη εμπειρία τους- ήταν τα στοιχεία που έγειραν υπέρ τους την πλάστιγγα στο ντέρμπι με τον Άρη (3-1), σύμφωνα με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» στάθηκε -παρόλα αυτά- στα καλά στοιχεία που έδειξε η ομάδα του μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

Αφού ευχήθηκε τα καλύτερα, δε στον Τριανταφυλλάκο και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Διούδη, τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τους Πουλίδο και Αγκάνθο.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς

Για τον τραυματισμό του Τριανταφυλλάκου: «Το δυσάρεστο για εμάς είναι ότι μόλις τελείωσε το παιχνίδι μας πληροφόρησαν ότι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και ένα νέο παιδί έχει κάταγμα στο δεξί πόδι και θέλουμε να ξεπεράσει το πρόβλημα όσο πιο γρήγορα γίνεται και να είναι κοντά μας».

Για την εικόνα του παιχνιδιού: «Δεχτήκαμε πίεση από τον ΠΑΟΚ και ξέραμε ότι πρόκειται για μία ομάδα που έχει ποιότητα. Το πλάνο μας ήταν να έχουμε υπομονή, να περιμένουμε στη δική μας πλευρά και με ορισμένες αντεπιθέσεις να βγούμε και να βάλουμε γκολ.

Το πλάνο μας ήταν καλό μέχρι κάποια στιγμή, αλλά αποδείχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ έχει μία πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και με την εμπειρία τους έφτασαν στο σημείο να κερδίσουν το παιχνίδι»
.

Για τον Διούδη: «Μέχρι τη στιγμή του δεύτερου γκολ ο Διούδης ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης που μας κράτησε όρθιους, αλλά όταν ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε έκανε ένα λάθος. Παρ’ όλο που έκανε το λάθος, θέλω να πω ότι πρόκειται για ένα νέο παιδί με λαμπρό μέλλον όχι μόνο για τον Άρη αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλω να εκφράσω τη στήριξή μου. Δείξαμε ότι σε αυτό το γήπεδο μπορούν οι παίκτες μας να δώσουν κάποια καλά πράγματα».

Για τον αποκλεισμό των Πουλίδο και Αγκάνθο: «Για εμάς δεν υπάρχει θέμα Πουλίδο και Αγκάνθο. Είναι δύο παίκτες του Άρη. Ο Αγκάνθο δεν έχει κάνει προπόνηση αυτή την εβδομάδα, γιατί έχει πρόβλημα στο γόνατο και ο Πουλίδο δήλωσε ότι έχει πυρετό πριν την προπόνηση του Σαββάτου. Εμείς περιμένουμε από τους ξένους να σηκώσουν αυτή τη νέα ομάδα στην πλάτη. Εγώ βλέπω ποιοι παίκτες είναι έτοιμοι να παίζουν σε κάθε παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: