Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Κέρδισε, αλλά πάλι δεν έπεισε…!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για την ανατροπή του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Άρη, αλλά και για τον δικέφαλο που δεν πείθει αυτή την εποχή. Ο Στέφενς, ο Διούδης και το άλμα... Μια νίκη σε ντέρμπι είναι πάντα νίκη. Οπότε ξεκινάμε από εκεί. Ο δικέφαλος, δηλαδή, κέρδισε τον αιώνιο αντίπαλό του, τον Άρη. Κι αυτό είναι που μετράει πάνω απ’ όλα.
Πάλευε
Από εκεί και πέρα, όμως, η διαφορά δυναμικότητας είναι γνωστή κι εμφανής. Και ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ μέχρι το τέλος πάλευε να προηγηθεί όπως - όπως, με τους οπαδούς στην κερκίδα να αποδοκιμάζουν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.
Ντεφορμέ ο Στέφενς
Ο Στέφενς είναι εντελώς ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα (κάτι που φάνηκε και σήμερα), βασικοί παίκτες δεν είναι σε καλή κατάσταση εδώ και καιρό, ενώ και οι περισσότερες ρεζέρβες, όπως π.χ. ο Λόπεθ ή ο Ολίσε είτε δεν υπολογίζονται, είτε δεν βοηθάνε. Αν προσθέσει κανείς και παραπτώματα όπως αυτό του Χακόμπο, είναι ευκόλως αντιληπτό ότι μόνο ρόδινα δεν είναι τα πράγματα στον ΠΑΟΚ.
Δεν το λες και καλό
Ο δικέφαλος, λοιπόν, κατάφερε να γυρίσει ένα ακόμα παιχνίδι, όμως το ότι κερδίζει έτσι τις περισσότερες φορές, δηλαδή με γκολ στα τελευταία λεπτά, μόνο καλό δεν το λες. Όλες τις νίκες με το ζόρι θα τις κάνει;
Για το άλμα
Μπάλα έχει να παίξει καιρό, 6 β. πίσω από τον Ολυμπιακό είναι, η ομάδα δεν πείθει ότι μπορεί να κτυπήσει πρωτάθλημα όπως είχε μπει στόχος στην αρχή της σεζόν. Με λίγα λόγια, ο ΠΑΟΚ δεν είναι ακόμα έτοιμος για το άλμα. Έτσι φαίνεται μέχρι τώρα τουλάχιστον.
Από τον Διούδη
Όσο για τον Άρη, πάλεψε, αλλά δεν αρκούσε αυτό. Ανασταλτικά δεν πήγε άσχημα, επιθετικά βγήκε κάποιες φορές μπροστά, ήταν ψυχωμένος, όμως αν θες να φύγεις με αποτέλεσμα από την Τούμπα θα πρέπει να κάνεις περισσότερα. Ούτε γίνεται να τα περιμένεις όλα από τον Διούδη.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: