Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Χάμιλτον: «Καλό φινάλε για την ομάδα, όχι για μένα»

Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε τον απολογισμό της σεζόν, χαρακτηρίζοντας θετική τη συνολική εικόνα της Mercedes, αλλά όχι και τη δική του απόδοση.

Χάμιλτον: «Καλό φινάλε για την ομάδα, όχι για μένα»
Μάλλον ανικανοποίητος από την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα οδηγών εμφανίστηκε ο Λιούις Χάμιλτον μετά την ένατη θέση στο Ιντερλάγκος.

«Το καλό είναι πως η ομάδα τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Κατά τα άλλα, ωστόσο, δεν ήταν μία καλή σεζόν για μένα από πλευράς των δικών μου αποτελεσμάτων. Ελπίζω σε περισσότερα στο μέλλον. Αυτή την ώρα δεν νιώθω πολύ θετικά, αλλά πιστεύω πως στη διάρκεια της διακοπής μέχρι τη νέα σεζόν θα αισθανθώ καλύτερα», ανέφερε ο πιλότος της Mercedes.

Όσο για τη σύγκρουση με τον Βαλτέρι Μπότας, που του στοίχισε στο Grand Prix της Βραζιλίας, ο Βρετανός είπε: «Δεν ξέρω τι έγινε. Φαίνεται πως προκάλεσα μία σύγκρουση, αλλά αυτό έγινε στην προσπάθεια κάποιου άλλου να με προσπεράσει. Θα πρέπει να ξαναδώ τι έγινε. Πήγα αριστερά και είχαμε επαφή. Προφανώς έκανα κάτι λάθος. Είμαι απογοητευμένος, γιατί αυτό κόστισε βαθμούς στην ομάδα μας. Αν δεν γινόταν αυτό, πιστεύω πως θα διεκδικούσα θέση στο πόντιουμ από τον Αλόνσο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: