Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Γιαπλές: «Μπαίνουμε σε πολύ καλό δρόμο»

Απολύτως ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στον Πανελευσινιακό και την απόδοση των παικτών του ήταν ο προπονητής του ΑΓΟΡ, Θανάσης Γιαπλές.

Γιαπλές: «Μπαίνουμε σε πολύ καλό δρόμο»
Το Ρέθυμνο επικράτησε εκτός έδρας του Πανελευσινιακού γεγονός που άφησε ευχαριστημένο τον προπονητή των φιλοξενούμενων Θανάση Γιαπλέ. Μάλιστα ο κόουτς των κρητικών τόνισε ότι η ομάδα του με την εμφάνισή της έδειξε πως μπαίνει σε καλό δρόμο.

«Είχα πει ότι αυτό το παιχνίδι θα δώσει το στίγμα της συνέχειας για το Ρέθυμνο και πιστεύω πως μπαίνουμε σε πολύ καλό δρόμο. Ήρθαμε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αυτό οφείλεται στην Ελευσίνα γιατί η φετινή της πορεία δεν έχει καμιά σχέση με την περσινή», είπε ο προπονητής του ΑΓΟΡ και συνέχισε:

«Η εξαιρετική παρουσία του Πανελευσινιακού στα προηγούμενα παιχνίδια έκανε τους παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο να ακολουθήσουμε σχεδόν κατά γράμμα το αμυντικό μας πλάνο. Νομίζω πως η άμυνα είναι η βάση για να είσαι καλά και στην επίθεση. Όλη την εβδομάδα τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για αυτό. Περιμέναμε την αντίδραση της Ελευσίνας στο δεύτερο ημίχρονο και δεν είμαστε ευχαριστημένοι για το σημείο αυτό γιατί κάναμε τρία λάθη μη μπασκετικά. Γίνονται όμως και αυτά. Είχα πει ότι αυτό το παιχνίδι θα δώσει το στίγμα της συνέχειας για το Ρέθυμνο και πιστεύω πως μπαίνουμε σε πολύ καλό δρόμο».

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιάννης Καλαμπόκης σχολίασε: «Σήμερα πετύχαμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη γιατί μπαίνουμε σε ένα μήνα δύσκολων και σημαντικών αγώνων. Θέλουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας από εβδομάδα σε εβδομάδα. Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία για τον αγώνα και πραγματικά είναι από τις φορές που σε ότι δουλέψαμε το βγάλαμε και στον αγώνα. Σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό είχαμε αυτοσυγκέντρωση και τηρήσαμε το πλάνο και τις εντολές που σχεδιάσαμε αν και ήταν κάπως διαφορετικό από τις άλλες φορές κυρίως στην άμυνα και από ένα σημείο και μετά είχαμε αυτοπεποίθηση στον τρόπο που παίζαμε κυρίως στην επίθεση και ήρθε μια νίκη ευκολότερα από ότι πιστεύαμε γιατί παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: