Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

«Τα πολλά λόγια έχουν κουράσει»

Πικραμένος απ’ τον τρόπο που ήρθε η ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ανδρέας Τάτος, αποδίδοντάς την στην αμυντική αδράνεια του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο.

«Τα πολλά λόγια έχουν κουράσει»
Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα του Άρη στην Τούμπα ο Ανδρέας Τάτος, τονίζοντας πως είναι κρίμα να προηγείσαι σε μια έδρα σαν αυτή του ΠΑΟΚ και να γνωρίζεις τελικά την ήττα.

«Σίγουρα είμαστε πολύ στεναχωρημένοι και πολύ πικραμένοι γι' αυτό το αποτέλεσμα. Τα χαλάσαμε όλα στο τέλος με τη δική μας εικόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο προηγηθήκαμε, έπρεπε να κάνουμε καλή διαχείριση του παιχνιδιού, παρασυρθήκαμε, χάσαμε και τον Βασίλη, έσπασε το πόδι του στεναχωρηθήκαμε πολύ.

Είναι κρίμα, δηλαδή προηγείσαι εδώ μέσα, πρέπει να κρατήσεις το σκορ, δεν πρέπει να φας τρία γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Διούδης ήταν σε καλή μέρα και έβγαλε τα άπιαστα. Και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πίεση, αλλά βγάλαμε άμυνα ενεργητική. Στο δεύτερο δυστυχώς δεν κάναμε καλή άμυνα, κάτσαμε πίσω και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε
».

Όσον αφορά τη συνέχεια, ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί εξίσου μαχητική, όπως εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο τους σημερινού ματς, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τα πολλά λόγια σχετικά μ’ αυτήν έχουν κουράσει: «Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Αν παίξουμε με μαχητικότητα και με το πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου θα έχουμε καλή συνέχεια. Τα πολλά λόγια έχουν κουράσει και έχουμε κουραστεί.

Το παλέψαμε το παιχνίδι. Τι να κάνουμε δηλαδή; Δεν κατεβαίνουμε να παίζουμε και να χάνουμε. Παίζουμε κάθε παιχνίδι με δύναμη και πάθος και αν μπορούμε να το κερδίσουμε
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: