Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

«Νέα αρχή μετά τον Ολυμπιακό»

Στη θέληση του ΠΑΟΚ να νικήσει για τον κόσμο που πίκρανε μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής απ’ τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης, στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Άρη.

«Νέα αρχή μετά τον Ολυμπιακό»
Στις αποφάσεις που είχαν πάρει οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα μετά την ήττα απ’ τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο Κλάους τόνισε πως το πάθος για τη νίκη μετά το αρνητικό αποτέλεσμα μέτρησε για την ευρεία επικράτηση επί του Άρη, υπογραμμίζοντας πως ήθελαν τη νίκη και για τον κόσμο.

«Μπήκαμε πολύ δυνατά και δείξαμε πως θέλαμε τη νίκη. Βρήκαμε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα αλλά στο δεύτερο πιέσαμε πιο πολύ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Ήμασταν προβληματισμένοι μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Μιλήσαμε όλοι μαζί και είπαμε πως το ματς με τον Άρη είναι καλή ευκαιρία για μια νέα αρχή. Μπήκαμε με πάθος. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά γιατί την προηγουμένη αγωνιστική δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και ελπίζουμε όλα να αλλάξουν.

Θέλαμε τους τρεις βαθμούς αλλά και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που πικράθηκε την περασμένη αγωνιστική. Πιστεύω πως όλοι σήμερα είναι χαρούμενοι. Η Τούμπα είναι δύσκολο γήπεδο και όταν είσαι πίσω στο σκορ βαραίνουν ακόμα περισσότερο τα πόδια. Είχα να σκοράρω μεγάλο διάστημα, το έψαχνα το γκολ και είμαι χαρούμενος
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: