Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Μάσα: «Λυπάμαι γι’ αυτούς, όχι για μένα»

Ο Φελίπε Μάσα «έκραξε» τους αγωνοδίκες για την ποινή που του επιβλήθηκε επειδή πάτησε τη γραμμή του pit lane στο Ιντερλάγκος, αλλά δεν έκρυψε και τη συγκίνησή του για το «αντίο» στη Ferrari.

Μάσα: «Λυπάμαι γι’ αυτούς, όχι για μένα»
Ανάμεικτα συναισθήματα είχε ο Φελίπε Μάσα μετά το Grand Prix στο Ιντερλάγκος. Από τη μία συγκίνηση για τον τελευταίο του αγώνα στη Ferrari, από την άλλη οργή γιατί θεωρεί πως αδικήθηκε με την ποινή που του επιβλήθηκε επειδή πάτησε τη γραμμή του pit lane και είχε ως αποτέλεσμα να περιοριστεί στην ένατη θέση μπροστά στους συμπατριώτες του.

«Είναι κρίμα που δέχτηκα ποινή. Πήγαινα καλά και έκανα διαδοχικές προσπεράσεις, αλλά μετά ήρθε η τιμωρία αυτή. Δεν έκανα τίποτα λάθος. Κάποιες φορές αυτοί οι τύποι (σ.σ. οι αγωνοδίκες) νομίζουν πως έχουν όλη τη δύναμη και μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν. Λυπάμαι περισσότερο γι’ αυτούς παρά για μένα. Δεν έκανα κάτι διαφορετικό από τα άλλα μονοθέσια, αλλά μόνο εγώ τιμωρήθηκα», δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένος.

Όσο για το αντίο του στη Ferrari, ο Βραζιλιάνος πιλότος που θα ανήκει στο εξής στη Williams, είπε: «Νιώθω πολύ συγκινημένος για όσα πέτυχα με τη Ferrari κι όσα πετύχαμε μαζί. Έκανα πολλούς φίλους στην ομάδα και τους ευχαριστώ όλους. Θα είναι δύσκολο να τους αποχαιρετήσω, όμως είμαι έτοιμος να το κάνω».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: