Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

“Να δικαστούν τα φυσικά πρόσωπα”

gs
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο νομικός σύμβουλος του Ηρακλή Βίκτωρ Αρτοποιός, για το αίτημα να ανακληθεί η απόφαση να πάει ο Ηρακλής στα δικαστήρια.
Αναλυτικά είπε:
“Έχουμε στείλε ένα έγγραφό που εκθέτει τις θέσεις του συλλόγου για τους λόγους που πρέπει η απόφαση αυτή να ανακληθεί. Δε μπορεί η περιουσία που αποκτήθηκε παλιά με πολύ κόπο και υψηλό τίμημα να ανακληθεί πίσω. Πρέπει να υπάρξει πρώτα μια σε βάθος δικαστική διερεύνηση. Επιπλέον ο αθλητικός σκοπός ποτέ δε εξαιρείται από την ιστορία του Ηρακλή.
Άμα έχουν υπάρξει ατασθαλίες δεν ανακάλεσαν τον αθλητικό σκοπό του συλλόγου. Παράλληλα έχουν περάσει οκτώ έτη και δεν βλέπω την αιτιώδη συνάφεια προς το χρονικό σκέλος για να συμβαίνει κάτι τώρα. Ο σύλλογος σαν ακίνητη περιουσία δεν είχε κάποια ωφέλεια και αυτό θα πρέπει να συνεκτιμηθεί. Αν είναι να τιμωρηθεί θα πρέπει να είχε ανάλογη ωφέλεια. Εφόσον δε φτιάχτηκε κάτι πως μπορεί ο σύλλογος να είχε κέρδος;
Επιπλέον, πρέπει να γίνει πρώτα η δίκη των φυσικών προσώπων. Για να αποδοθούν οι ευθύνες στα υπεύθυνα πρόσωπα αν όντως έκαναν κάτι. Υπάρχουν επιχειρήματα από έγγραφα και διαπιστωμένες θέσεις. Δε μπορεί να αμφισβητήσει κανείς όσα έχει προσφέρει σε αθλητικό επίπεδο ο Ηρακλής”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: