Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Λήξαν το θέμα Χακόμπο, αλλά...!

Ο Χακόμπο Σανθ ενημερώθηκε πως το θέμα της τιμωρίας του θεωρείται λήξαν και προπονήθηκε κανονικά με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα. Πάντως ο Ισπανός γκολκίπερ δεν μπήκε στην αποστολή για το ματς με τη Σαχτέρ.

Λήξαν το θέμα Χακόμπο, αλλά...
Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ και ο Ζήσης Βρύζας ενημέρωσαν τη Δευτέρα τον Χακόμπο Σανθ πως το θέμα της τιμωρίας του θεωρείται λήξαν δίνοντάς του την άδεια να προπονηθεί με την ομάδα, όπως και έγινε.

Ο Ισπανός γκολκίπερ είχε τιμωρηθεί μετά από επεισόδιο που είχε με το γυμναστή της ομάδας σε… αποκλεισμό από τις προπονήσεις για τρεις μέρες μετά από απόφαση του Χουμπ Στέφενς. Τη Δευτέρα και μετά τα όσα του είπαν από τη διοίκηση, προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα υπό τις οδηγίες του Ολλανδού τεχνικού, ωστόσο ο τελευταίος δεν τον πήρε στην αποστολή για το ματς της Πέμπτης με τη Σαχτέρ στο Καζακστάν για το Europa League, προτιμώντας τον Γλύκο και το νεαρό Γιακουμή.

Μένει να φανεί αν ο Χακόμπο θα εξακολουθεί να υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία, γιατί επί της παρούσης δεν τίθεται θέμα αποδέσμευσής του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: