Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Απλά ντροπή…!

Είναι ντροπή αυτό που έζησα στη Τούμπα! Ντροπή για το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης. Ο Σταύρος Κόλκας για το «φτωχό» 3-1, την γιούχα και τον κόσμο που ξυπνά.
Είναι ντροπή αυτό που έζησα στη Τούμπα σήμερα! Ντροπή για το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, προπονητής της μίας ξεκούρασε παίκτες και έκανε πειράματα για να δει αν υπάρχει προοπτική.
Η παρουσία του Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας, η παρουσία των Στοχ και Λούκας στον πάγκο, δίνουν το στίγμα για τους λόγους που το παιχνίδι πήγε έτσι και όχι μόνο δεν πετύχαμε πέντε γκολ όπως περίμενα, αλλά δεχτήκαμε και ένα.
Απλά ντροπή.
Τι να πει κανείς για το παιχνίδι. Είκοσι λεπτά χρειαστήκαμε για να κάνουμε τρία γκολ με την κανονική μας ομάδα μεσοεπιθετικά.
Ακόμη και έτσι πάντως, αν δεν υπήρχε ο Διούδης στο πρώτο, πάλι πέντε συν θα έγραφε το κοντέρ γιατί απλούστατα ο Άρης είναι μία πολύ κακή ομάδα.
Ο Άρης είναι μία ομάδα που έχει τόσο κακή ποιότητα ώστε να μας δώσει το δικαίωμα να βγούμε στην επίθεση ακόμη και με εννέα παίκτες.
Δεν είμαι ικανοποιημένος από το φτωχό 3-1, πίστευα πως ο κόσμος θα έπρεπε να χαρεί περισσότερο το παιχνίδι και θεωρώ σωστή την αντίδρασή του να γιουχάρει στο τέλος του αγώνα.
Ο κόσμος αρχίζει και ξυπνά και απαιτεί. Τα ημίμετρα μας τελείωσαν. Έχετε λεφτά, έχετε όλες τις συνθήκες που πρέπει, έχετε όλα αυτά που χρειάζεται μία ομάδα για να πάει μπροστά.
Δε μπορεί ο κόσμος να ανεχτεί παίκτες φιλότιμους αλλά χωρίς ουσία όπως ο Ολίσε, δεν μπορεί να σταθεί στη προσπάθεια που κάνει ο Σάλπι. Τον θέλει πρωταγωνιστή και παρότι δεν ήταν αρνητικός, γιουχαρίστηκε και αυτός. Όπως ο Ολίσε.
Θα πρέπει να μπει ο κόσμος σε μία διάθεση πίεσης προς τον οργανισμό. Προς τον μεγαλομέτοχο, τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες.
Η ομάδα είχε διάθεση, είχε πάθος, όμως δεν έβαλε πέντε γκολ. Είναι ένα ακόμη παιχνίδι της ιστορίας των δύο ομάδων που θα το ξεχάσουμε σε έναν χρόνο.
Τώρα πάμε Καζακστάν. Μεγάλο ταξίδι σε έναν άλλο πολιτισμό. Αν έπαιζε και η Βλαδιβοστόκ Ευρώπη, με αυτή θα παίζαμε.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: