Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Στοχ: «Τα βράδια είμαι σπίτι και κοιμάμαι»

Απόλυτος σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να «νυχτοπερπατάει» εμφανίστηκε ο Μίροσλαβ Στοχ. Ο Σλοβάκος τόνισε ότι δεν ισχύει τίποτα και κάθε βράδυ είναι σπίτι του και κοιμάται.

Στοχ: «Τα βράδια είμαι σπίτι και κοιμάμαι»
Την απορία του για την προέλευση των φημών περί της εξωγηπεδικής του ζωής εξέφρασε ο Μίροσλαβ Στοχ.

Μιλώντας στη NOVA μετά το ντέρμπι με τον Άρη (3-1), ο Σλοβάκος τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει τον λόγο που αναπαράγονται σχετικά σενάρια και τόνισε χαρακτηριστικά ότι… κάθε βράδυ είναι στο σπίτι του και κοιμάται.

Όσο για το παιχνίδι, τόνισε ότι το γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ βοήθησε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να ξυπνήσουν και απέδωσε τη δική του καλύτερη εικόνα στο ότι πρόλαβε να ξεκουραστεί στο διάστημα της διακοπής.


Αναλυτικά όσα είπε ο Στοχ στη NOVA

Για την εικόνα του ματς: «Έπρεπε να μπούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα γιατί χάναμε 1-0. Ο στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Τελικά τα καταφέραμε, νικήσαμε 3-1 και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για ότι δεν ξεκίνησε και ήρθε από τον πάγκο: «Ο προπονητής λέει πάντα πως χρειάζονται όλοι, ακόμα και οι παίκτες που βρίσκονται στον πάγκο. Έρχεται η στιγμή που χρειάζεται να καθένας για να κάνει τη διαφορά. Ό,τι έγινε σήμερα με εμένα, τον Βούκιτς και τον Λούκας».

Για τη δική του απόδοση: «Ήταν μια κακή κατάσταση όταν μείναμε πίσω στο σκορ. Το γκολ μας ξύπνησε, αντιδράσαμε και πετύχαμε τρία. Έχουμε πολλά ματς, άλλες φορές παίζω καλά άλλες όχι.

Παίζω αρκετά 90λεπτα, έχουμε αρκετά ματς στη σειρά, οπότε είναι δύσκολο να επανέλθεις μέσα σε τρεις μέρες κάποιες φορές. Ξέρω αν παίζω καλά ή όχι. Σήμερα αισθανόμουν πολύ καλά. Με βοήθησε το γεγονός πως οι προπονήσεις με την εθνική μου ομάδα ήταν χαμηλής έντασης και έτσι παρουσιάστηκα πιο φρέσκος»
.

Για το αν εξακολουθεί να του αρέσει η ζωή στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ: «Έχω πει ότι μου αρέσει πολύ εδώ. Το γεγονός πως ήρθε η ήττα από τον Ολυμπιακό, είναι σε ένα βαθμό λογικό, έχουμε πολλά ματς. Δεν έχω αλλάξει την άποψη μου για το ότι μου αρέσει εδώ».

Για όσα ακούγονται σχετικά με την εξωγηπεδική του ζωή: «Γνωρίζω αυτά που έχουν ειπωθεί για τις εξωγηπεδικές μου συνήθειες, δεν μπορώ να καταλάβω όμως το λόγο. Όσοι με ξέρουν καλά, γνωρίζουν πως κάθε βράδυ είμαι στο σπίτι μου και κοιμάμαι. Έχουμε πολλά παιχνίδια και δεν υπάρχει περιθώριο για κάτι άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: