Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Με την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΑΓΟΡ οι παίκτες του Πανελευσινιακού αδίκησαν τους εαυτούς, σύμφωνα με τον Γιώργο Σκαραφίγκα.

«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»
Ο Πανελευσινιακός γνώρισε την ήττα στην έδρα του από τον ΑΓΟΡ για την 7η αγωνιστική της Α1 με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Σκαραφίγκα να στέκεται στην εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και να εξηγεί πως οι παίκτες του αδίκησαν τους εαυτούς τους.

«Παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, το ξέραμε πριν αρχίσει η αναμέτρηση. Θα σταθώ στα ίδια λόγια που είχα πει πριν το παιχνίδι, τα τελευταία χρόνια το Ρέθυμνο είναι σε όλα τα επίπεδα πολύ ανώτεροι από εμάς, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους γιατί παίξανε πάρα πολύ καλά», είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και συνέχισε:

«Στη θεωρία και από έξω είναι όλα πολύ εύκολα, στη πράξη όμως είναι πολύ δύσκολα. Είμαι μαζί με τους παίκτες μου 100% γιατί δεν νομίζω πως υπάρχει παίκτης που να μην θέλει να κάνει αυτό που του λες απλά μερικές φορές δεν μπορεί ή δεν σκέφτεται. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και στεναχωρήσαμε τον κόσμο που μας βοήθησε πάρα πολύ στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν αξίζαμε αυτό το πρώτο ημίχρονο. Βέβαια όταν το ματς είναι 26 πόντους στο 18’ καταλήγει 9 πόντους 6 λεπτά πριν λήξη και κάνεις το μεγαλύτερο λάθος λόγω συγκέντρωσης και τρως τρίποντο στον αιφνιδιασμό μετά βγαίνει και η κούραση της πίεσης σε όλο το γήπεδο και οι παίκτες δεν μπορούν να συνεχίσουν. Από εκεί και περά η ομάδα είναι σκληρή, έχει μέταλλο τοπ έχει αποδείξει και άλλες φορές και ευελπιστώ να αλλάξει η εικόνα μας».

Εκ μέρους των παικτών ο Μανώλης Παπαμακάριος, είπε: «Νομίζω πως η σημερινή αναμέτρηση κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο γιατί όταν κυνηγάς να καλύψεις μια διαφορά είκοσι πέντε πόντων είναι πολύ δύσκολο αν και για εμάς είναι μεγάλο κέρδος που τα φτάσαμε μέχρι τους εννέα πόντους. Μείναμε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ που ήμασταν ανταγωνιστικοί για πενήντα λεπτά αλλά δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια και αν δεν βελτιωνόμαστε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι θα έχουμε δύσκολη χρόνια. Είμαστε μια ομάδα της προπόνησης και όπως δουλεύουμε έτσι πρέπει να παίζουμε. Από εκεί και πέρα αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε μπροστά. Θεωρώ πως είχαμε καταστρώσει μια πολύ καλή τακτική αλλά δεν μπορέσαμε να την βγάλουμε στο παιχνίδι γιατί δεν είχαμε συγκέντρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: