Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

«Ο Μήτρογλου, πρώτος στόχος της Μπεσίκτας!»

Η Μπεσίκτας αφήνει στα άκρα τα όποια σχέδια για την διεκδίκηση του Ροναλντίνιο και θέτει ως πρώτο της μεταγραφικό στόχο για τον Γενάρη τον Μήτρογλου.
Από το Gazzetta είχατε διαβάσει το Σάββατο για τις νέες πληροφορίες από την Τουρκία για τον Μήτρογλου που εμπλέκουν ιδίως την Μπεσίκτας αλλά και σε δεύτερο λόγο ομάδες, όπως την Σίβασπορ. Την Κυριακή το Sporx επανέφερε το ενδιαφέρον των γειτόνων μας για τον Μητρογκόλ.
Επισημαίνει πως ο πρωταρχικός στόχος της Μπεσίκτας για τον Γενάρη είναι ο Έλληνας φορ καθότι εγκατέλειψε κάθε επιδίωξη να κλείσει τον Ροναλντίνιο. Το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας έχει τσεκάρει ήδη επαρκώς τον παίκτη και έτσι όλο το βάρος στην προσεχή μεταγραφική περίοδο πέφτει στην χώρα μας και τον Ολυμπιακό.
Η Μπεσίκτας έχει την διάθεση και την πρόθεση να δώσει αρκετά χρήματα για τον διεθνή άσο ενώ δεν έχει ξεχάσει και τον Χοσέ Χολέμπας, για τον οποίο έκανε σημαντικές προσπάθειες να αποκτήσει το καλοκαίρι που μας πέρασε δίχως επιτυχία. Για άλλη μία φορά βέβαια θα πρέπει να τονιστεί πως ο επίσημος Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως ο Μήτρογλου δεν θα φύγει τον Ιανουάριο.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: