Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Η Λιβαδειά της... χαράς!!

Η έδρα του δίνει βαθμούς. Μπορεί εκτός έδρας να έχει… θέμα, όμως, στο «σπίτι» του ο Λεβαδειακός παίρνει νίκες. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-0 του Πανιωνίου έφτασαν τους 14 πόντους παίρνοντας «ανάσα».

Η Λιβαδειά της... χαράς!
Μεγάλη βαθμολογική ανάσα από τον Λεβαδειακό. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-0 του Πανιωνίου, στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής και έφτασαν τους 14 πόντους, αφήνοντας έξι πόντους πίσω τους, την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Ροτζέριο στο 14’ άνοιξε το σκορ και ο Μάντζιος στο 64’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Μοιρασμένο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και τον Λεβαδειακό να τελειώνει με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γεωργίου με απευθείας κόκκινη στο 73’. «Πάλεψε» αλλά δεν τα κατάφερε ο Πανιώνιος.

Το ματς:


Ανάγκη για βαθμούς είχαν και οι δύο. Ο Πανιώνιος, ωστόσο, ερχόταν από μια δύσκολη εβδομάδα, με αποχή από τις προπονήσεις, με ρευστή κατάσταση στα της διοίκησης, με «μπουνιές» ανάμεσα σε Μητρόπουλο και Καμπάνταη, όμως στο ξεκίνημα της αναμέτρησης μπήκε πιο δυνατά και έχασε δύο ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ, με Κολοβό και Κουλουχέρη. Αυτό, ωστόσο δεν έγινε και στη συνέχεια το πλήρωσε.

Το κόρνερ, παραδοσιακά, είναι μια ευκαιρία για την ομάδα που αμύνεται να σκοράρει και ο Λεβαδειακός το έκανε άριστα. Έφυγε υπέροχα στην αντεπίθεση, ο Κάντζι κουβάλησε τη μπάλα, ο Ορτέγκα έκανε την κίνηση, ο Μουλόπουλος έδωσε έτοιμο γκολ στον Ροτζέριο, ο οποίος άνοιξε το σκορ. Τα πράγματα από εκεί και πέρα έγιναν πολύ απλά, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν τον ρυθμό και να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εκκίνηση ήταν ίδια με του πρώτου. Ο Πανιώνιος ξεκίνησε και πάλι με φάση, με υπεροχή, με προσωρινή κατοχή της μπάλας, αλλά το γκολ ήρθε και ήταν και πάλι για τον Λεβαδειακό. Ο Μάντζιος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων και έκανε πολύ πιο απλά τα πράγματα, «κόβοντας» παράλληλα, τα πόδια των παικτών του Πανιωνίου. Εκεί… εμφανίστηκε ή μάλλον, εξαφανίστηκε (από το παιχνίδι) οΓεωργίου, ο οποίος είδε την κόκκινη κάρτα μετά από φάουλ στον Κολοβό.

Ο Παντελής έριξε ότι επιθετικό όπλο είχε στο παιχνίδι, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω, όμως ο Καραγεωργίου, φρόντισε να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τους όποιους διαδρόμους πήγαν να δημιουργηθούν. Αυτό το έκανε με ιδιαίτερη επιτυχία, οι «κυανέρυθροι» δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε ένα τέρμα και ο Λεβαδειακός, πανηγύρισε μια σημαντική νίκη, ενώ παράλληλα διατήρησε την παράδοση κόντρα στον Πανιώνιο, στην έδρα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Λυκογιάννης, Γεωργίου, Μάγκας, Λαμπρόπουλος, Πετράτσι, Κάντζι (83’ Γιάντσης), Ροτζέριο, Ορτέγκα (85’ Ιωαννίδης), Μάντζιος (90’ Βασιλείου).

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Σκέμπης, Μπούστο.

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος (63’ Ντούνης), Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Μητρόπουλος, Καλτσάς (82’ Μαρουκάκης), Κούρντι, Μενδρινός (71’ Καμπάνταης), Κολοβός, Γιάννου.

Στον πάγκο: Ανέστης, Παντίδος, Παναγιωτούδης, Λάζνικ,.

Διαιτητής: Κάμπαξης (Ευβοίας)
Βοηθοί: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Καμπούρης (Ευβοίας)
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: