Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Μ’ αυτόν… προηγείσαι ήδη 1-0!!

Αυτό που λένε για δυνατές έδρες σαν της Νιούκαστλ είναι πως «το 1ο γκολ το βάζει ο κόσμος». Κι αυτός να μη… σκοράρει όμως, υπάρχει πάντα για τις «καρακάξες» ένας killer. Τότε ο Σίρερ, τώρα ο Γκουφράν

Μ’ αυτόν… προηγείσαι ήδη 1-0!
Το αν η Νιούκαστλ θα πάρει ένα εισιτήριο για την Ευρώπη δεν είναι βέβαιο. Άλλωστε γίνεται «σκοτωμός» φέτος στην Premier League.

Είναι βέβαιο όμως κάτι άλλο: Πώς όταν παίζει ο Γιοάν Γκουφράν, τα παιχνίδια της στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» ξεκινάνε απ’ το… 1-0!

Κι αυτό διότι σκοράροντας στο σημερινό ματς με τη Στόουκ (την οποία οι «καρακάξες» σάρωσαν 5-1) ο Γάλλος δεν έγραψε απλώς το 3-1. Αλλά έγραψε και… ιστορία!

Μετατρεπόμενος στον πρώτο παίκτη απ’ το 1997 -μετά την τεράστια μορφή που ονομάζεται Άλαν Σίρερ- ο οποίος σημειώνει γκολ σε πέντε συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια για τη Νιούκαστλ.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά της εγγυάται ότι δεν θα χάσει και ποτέ, καθώς στα συγκεκριμένα ματς (με Τσέλσι, Νόριτς, Γουέστ Μπρομ, Σαουθάμπτον και Στόουκ) η ομάδα του Άλαν Πάρντιου μέτρησε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: