Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Στις 31/12 έρχονται οι Ιρανοί!

Hossein Hedayati
Παραμονή πρωτοχρονιάς αναμένεται να έρθουν τελικά στην Θεσσαλονίκη οι Ιρανοί επιχειρηματίες που θέλουν να αναλάβουν την ΠΑΕ Ηρακλής. Ετσι υπήρξε παράταση στην ημερομηνία που αρχικά είχαν ενημερωσει απο την ΠΑΕ (27/12) και αυτό αναφέρει με ανακοίνωση της , τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο εκπρόσωπος στην Ελλάδα του Χουσεϊν Χαντεγιατί, ο μανατζερ Βασίλης Αμανατίδης
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει:
«Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ανακοινώνει ότι μετά από μεγάλες προσπάθειες και την υπέρβαση πολλών γραφειοκρατικών εμποδίων κατέστη δυνατό να εκδοθεί βίζα για τους επίσημους εκπροσώπους των Ιρανών επενδυτών. Οι Ιρανοί εκπρόσωποι μετά από απόφαση του ΔΣ του Ιρανικού Ομίλου θα ταξιδέψουν για την Θεσσαλονίκη στις 31 Δεκεμβρίου. Η άφιξη τους θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το μεσημέρι της 31/12 και θα παραμείνουν στην Θεσσαλονίκη μέχρι και τις 11/01.
ΥΓ. Λεπτομέρειες για την ώρα άφιξης θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση.
Mάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Έλληνα εκπρόσωπου των Ιρανών επενδυτών, Βασίλη Αμανατίδη, που λέει τα εξής:
«θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο του Ηρακλή που αγωνιά για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων ότι οι εκπρόσωποι του Ομίλου εταιριών που ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Ηρακλή θα είναι στην Θεσσαλονίκη στις 31/12 και άμεσα θα ξεκινήσει με τον πλέον επίσημο τρόπο η διαδικασία ελέγχου της ΠΑΕ Ηρακλής που είναι απαραίτητη για να προχωρήσει η αγοροπωλησία της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: