Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Προχωράει για Μάρτενς και Ενόχ!!

Το «πράσινο φως» της Άλκμααρ περιμένει ο ΠΑΟΚ για να ανακοινώσει επίσημα τη συμφωνία με τον Μάαρτεν Μάρτενς, ενώ την ίδια ώρα επιχειρεί να πάρει ως δανεικό με χαμηλή οψιόν αγοράς τον Εγιόνγκ Ενόχ.

Προχωράει για Μάρτενς και Ενόχ
Την θετική απάντηση της Άλκμααρ για την παραχώρηση του Μάαρτεν Μάρτενς ως ελεύθερου ή έναντι χαμηλού αντιτίμου περιμένουν στον ΠΑΟΚ για να προχωρήσουν στην ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό.

Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο 2,5 ετών με τον διεθνή άσο, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει 12 ασίστ σε 27 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, για ένα ποσό που αγγίζει τα 700.000 ευρώ.

Όσον αφορά τώρα την περίπτωση του Εγιόνγκ Ενόχ, στον «Δικέφαλο του Βορρά» προσπαθούν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Καμερουνέζο χαφ με χαμηλή οψιόν αγοράς ή να τον αγοράσουν τώρα.

Ο διεθνής χαφ έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα του «Αίαντα» και μπορεί να αποτελέσει τον παρτενέρ του Αλέξανδρου Τζιόλη στην «ασπρόμαυρη» μεσαία γραμμή.

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι οι δύο ποδοσφαιριστές είναι αυτό που ψάχνουν, αφού είναι έτοιμοι και μπορούν να τεθούν άμεσα στη διάθεση του Χουμπ Στέφενς για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας που θα ξεκινήσουν τη νέα χρονιά με την Skoda στην Ξάνθη (στις 5 Γενάρη).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: