Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

«Ο Άρης δεν θα κάνει παιδομάζωμα»

Στο ξεκίνημα του β’ γύρου ο Άρης θέλει να κάνει νέα αρχή. Και θα το προσπαθήσει -όπως ανέφερε ο Σούλης Παπαδόπουλος- με παίκτες (είτε απ’ το εξωτερικό, είτε δανεικούς) που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα.

«Ο Άρης δεν θα κάνει παιδομάζωμα»
Την πολιτική που θ’ ακολουθήσει ο Άρης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου περιέγραψε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στον «Arena», ο τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε ότι εκείνοι δεν θα κάνουν παιδομάζωμα και δεν θ’ αποκτήσουν παίκτες που θα πάρουν παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας.

Αντίθετα, θα γίνει προσπάθεια για ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα (όπως ο Παπαστεριανός) ενώ παραδέχθηκε ότι εξετάζονται περιπτώσεις απ’ το εξωτερικό και δανεικών.


Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαδόπουλος

Για την προσπάθεια ανασύνταξης του Άρη: «Η διοίκηση έχει πάρει τα ηνία και πρέπει να οργανωθούμε. Μέρα με την μέρα συντονιζόμαστε όλο και παραπάνω. Βρίσκομαι στην Αθήνα και κάνω κάποιες συζητήσεις. Από εδώ και πέρα δε πρόκειται να κάνουμε κάποιο παιδομάζωμα. Έχουμε κάποιους στόχους και θα προσπαθήσουμε να τους κατακτήσουμε.

Δε θα κάνουμε μεταγραφές απλά για να γίνουν. Επιπλέον, υπάρχει και η πιθανότητα να πάρουμε κάποιους δανεικούς. Ο Άρης πουλάει πολύ και συνέχεια μας προτείνονται παίκτες. Εμείς όμως θέλουμε αυτούς που θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν άμεσα. Δε θέλουμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πάρουν παιχνίδια στη πλάτη του Άρη. Υπάρχει μια συγκεκριμένη λίστα με θέσεις, αλλά και κάποια ονόματα. Κοιτάζουμε και πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό».

Για την περίπτωση του Παπαστεριανού: «Είχα μια πολύ καλή συνεργασία και με τον Μανώλη (σ.σ. Παπαστεριανό) και μου αρέσει ως παίκτης. Από εκεί και πέρα είναι και θέμα του προέδρου. Αυτό που μου αρέσει εμένα είναι πως όλα τα παιδιά πάνω από τα 24 έχουν δείξει πως θέλουν να γυρίσουν στον Άρη. Παρότι πέρασαν πολλά, θέλουν τον Άρη».

Για τους ξένους της ομάδας και τις ανανεώσεις που έπρεπε να γίνουν: «Οι τρεις ξένοι έχουν αποχωρήσει, κάτι που είναι δυσάρεστο. Βέβαια ο μόνος που έκανε τη διαφορά ήταν ο Ουντότζι. Από εκεί και πέρα από τη στιγμή που δε μπορείς να κάνεις μεταγραφές, κάνεις ανανεώσεις. Πέρυσι σίγουρα θα προσπαθούσα να ανανεώσω πολλούς παίκτες που έφυγαν».

Για τον αριθμό των μεταγραφών: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε 4-5 μεταγραφές σε συνεργασία με τη διοίκηση. Από εκεί και πέρα, αν δε τα καταφέρουμε, δεν θα πάρουμε παίκτες απλά για να λέμε πως πήραμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι με το υπάρχον ρόστερ και με τη βοήθεια του υπέροχου κόσμου θα τα καταφέρουμε. Γίνεται μια νέα αρχή με το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου. Οι μεταγραφές μπορεί να γίνουν και σε μία μέρα η σε μία ώρα. Δεν υπάρχει άνεση χρόνου η ατόμων».

Για τη διαιτησία: «Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με τη διαιτησία. Απλά θέλω να πω πως ο Άρης πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τους διαιτητές. Όλοι είδαμε τι έγινε στα Γιάννενα και πόσο διαφορετικό θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα».

Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Πλέον κοιτάμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το οποίο μετράει ουσιαστικά για έξι πόντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: