Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Είναι ωραίος ο Καλαματιανός!!

«Σκυλίσια Μέρα» με έναν από τους πλέον αγαπημένους ποδοσφαιριστές των Ενωσιτών τα τελευταία χρόνια. Το καλοκαίρι δήλωνε ότι «Περίμενα πως θα είναι ο κόσμος κοντά στην ομάδα αλλά όχι τόσο πολύ. Ακουγόταν κάποια στιγμή γκρίνια για τις τιμές των διαρκείας και τέτοια, αλλά ο κόσμος έχει μεγάλη συμμετοχή όπως φαίνεται. Και δεν περίμενα να έχει τόσο μεγάλη ζήτηση η ΑΕΚ στην Γ’ εθνική».
Ο Νίκος Γεωργέας ήταν, είναι και παραμένει ένας από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές των Ενωσιτών οπαδών, αφού το όνομά του ακούγεται συχνότατα με συνθήματα.
Ο Γεωργέας γεννήθηκε σαν σήμερα το 1976 και στα 37 του χρόνια αποτελεί τον πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ΑΕΚ στην φετινή προσπάθειά της στην Γ’ εθνική, με στόχο όχι μόνο την επιστροφή στα σαλόνια, εκεί όπου δικαιωματικά ανήκει, αλλά και την αναγέννηση.

Ο ταχύτατος Καλαματιανός ταύτισε την καριέρα του με την ΑΕΚ. Αγωνιζόμενος σε πολλές θέσεις, έχοντας αντιμετωπίσει τραυματισμούς και δυσκολίες, καταφέρνει πάντα να δίνει το παρών στις μεγάλες μάχες με το δικό του ξεχωριστό και μαχητικό στυλ.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Καλαμάτα το 1995 και από το 2000 ως το 2012 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ (267 συμμετοχές, 2 γκολ). Πέρυσι έπαιξε στην Βέροια κι επέστρεψε στην Ένωση το περασμένο καλοκαίρι.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: