Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Πελεγκρίνι: «Πέντε ή έξι ομάδες πάνε για πρωτάθλημα»

Πέντε με έξι ομάδες διεκδικούν τον τίτλο στο αγγλικό πρωτάθλημα, όπως δήλωσε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Λίβερπουλ.

Πελεγκρίνι: «Πέντε ή έξι ομάδες πάνε για πρωτάθλημα»
Το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών διεξάγεται τη φετινή σεζόν στην Αγγλία, αφού οι βαθμολογικές διαφορές ανάμεσα σε έξι ομάδες είναι πολύ μικρές και κανείς δεν μπορεί να διαγράψει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, στην κορυφή της βαθμολογίας είναι η ΆΡσεναλ με 39 π., ακολουθούν η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι με 38 και 37 βαθμού αντίστοιχα, 36 έχει η Λίβερπουλ, 34 η Έβερτον, 33 η Νιούκαστλ και 31 βαθμούς έχουν οι «κόκκινοι διάβολοι».

Σε αυτό το κομμάτι στάθηκε και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ύστερα από τη νίκη των «πολιτών» επί των «κόκκινων», τονίζοντας πως πέντε ή έξι ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα.

«Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε γιατί η Λίβερπουλ ήταν η καλύτερη ομάδα στην Premier League. Βρίσκονταν στην κορυφή της βαθμολογίας πριν το παιχνίδι, οπότε αν έπαιρναν και αυτό το παιχνίδι θα έφευγαν με τέσσερις βαθμούς μπροστά από εμάς», ανέφερε αρχικά ο Χιλιανός προπονητής και πρόσθεσε:

«Το πιο σημαντικό στην ομάδα μας όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 1-0, είναι ο χαρακτήρας που δείξαμε και παλέψαμε για την ανατροπή και τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος με την αντίδραση μας γιατί δεν είναι εύκολο όταν παίζεις με τόσο δύσκολο αντίπαλο που μπορεί να λειτουργήσει σωστά στις αντεπιθέσεις. Είναι εύκολο για εκείνους να βρουν χώρους, όμως αμυνθήκαμε πολύ καλά. Είμαστε απλά στα μισά της Premier League, υπάρχει το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος όπου τα πάντα θα είναι πολύ κλειστά με πέντε ή έξι ομάδες να πηγαίνουν για τον τίτλο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: