Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

«Στο επίπεδο της Ατλέτικο ο Ρομπέρτο»

Δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Χοσέ Λουίς Πέρεθ Καμινέρο, ήρθαν να δυσκολέψουν το έργο του Ολυμπιακού, να κρατήσει τον Ρομπέρτο Χιμένεθ και τη νέα σεζόν.

«Στο επίπεδο της Ατλέτικο ο Ρομπέρτο»
Όλο και πιο δύσκολο δείχνει να γίνεται το ενδεχόμενο παραμονής του Ρομπέρτο Χιμένεθ και τη νέα σεζόν.

Ο Χοσέ Λουίς Πέρεθ Καμινέρο, ο οποίος είναι στο πόστο του αθλητικού διευθυντή της Ατλέτικο Μαδρίτης, μίλησε στην ισπανική «Marca» και μεταξύ των υπολοίπων αναφέρθηκε και στον πορτιέρο του Ολυμπιακού.

Μιλώντας, λοιπόν, για τον Ισπανό τερματοφύλακα, τόνισε πως παρακολουθείτε πολύ στενά από τους «ροχιμπλάνκος», ενώ τόνισε πως η πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ανήκε σε μεγάλο βαθμό στις αποκρούσεις του.

Εξάλλου, είναι, σχεδόν, δεδομένο πως ο Τιμπό Κουρτουά δεν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στην Ατλέτικο, καθώς ολοκληρώνεται ο δανεισμός του, με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να σκέφτεται ήδη πιθανούς αντικαταστάτες.

«Πιστεύουμε πολύ στον Ρομπέρτο και στις ικανότητές του. Έχει αποδείξει πως είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Στο επίπεδο της Ατλέτικο, τόνισε ο Καμινέρο.

«Κανένας δεν μπορεί να αμφιβάλλει για εκείνον. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί πως κάνει μία τρομερή σεζόν. Μία εξαιρετική χρονιά με τον Ολυμπιακό. Τον τσεκάρουμε συνέχεια, τον παρατηρούμε και τον έχουμε από πολύ κοντά και λόγω της χρονιάς που κάνει.

Η ομάδα του πέρασε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ λόγω των αποκρούσεών του. Ο Ρομπέρτο για εμάς είναι μία πολύ σοβαρή και μεγάλη επένδυση. Τον εμπιστευόμαστε απόλυτα, τον πιστεύουμε στο 100% και θεωρούμε πως είναι στο επίπεδο που απαιτείται για να είναι μαζί μας. Για να είναι ξανά στην ομάδα μας», ήταν τα λόγια του, τα οποία φαίνεται να δυσκολεύουν το έργο του Ολυμπιακού για να κρατήσει τον παίκτη και την επόμενη χρονιά στο Λιμάνι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: