Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Το Champions League πάει... Λεωφόρο!!

Όσες φορές οι «πράσινοι» έπαιξαν στα play offs πήραν το εισιτήριο για το Champions League και αν ο ΠΑΟΚ δεν ενισχυθεί, το ίδιο θα συμβεί και φέτος! Για την δεύτερη ευκαιρία στο... όνειρο του Champions League δημιουργήθηκαν τα play offs και ακόμα δεν έχουμε δει την έκπληξη, αν και πέρυσι πήγε να την κάνει ο Ατρόμητος. Αυτό που έχει δείξει πάντως η ιστορία του μίνι-πρωταθλήματος είναι πως όποια ομάδα το θέλει περισσότερο το καταφέρνει και ο Παναθηναϊκός δεν έχει αντίπαλο σε αυτό!
Όσες φορές οι «πράσινοι» βρέθηκαν στα play offs, ακόμα και με άσχημη χρονιά όπου δεν τερμάτισαν δεύτεροι, στο τέλος πανηγύρισαν την είσοδο στα προκριματικά του Champions League.
Όπως δείχνουν τα πράγματα, αν και είναι νωρίς, δύσκολα η ομάδα του Αναστασίου δεν θα μπει στα play offs και ο στόχος για να κουνήσουν σεντόνι στον Παναθηναϊκό θα είναι εφικτός. Στο Τριφύλλι θα ξέρουν πως έχουν εξασφαλίσει την Ευρώπη και χωρίς άγχος θα παίξουν τα έξι ματς για την υπέρβαση, τη στιγμή που όλη η αγωνία και ίσως η γκρίνια θα βρίσκεται στη Τούμπα.
Με χαμένο πρωτάθλημα από τον Δεκέμβρη το να μη βγει ο ΠΑΟΚ και στο Champions League θα είναι απόλυτη αποτυχία, γι΄ αυτό και στον ΠΑΟΚ αν δεν ενισχυθούν τον Γενάρη τότε μπορεί και να μπλέξουν...
Κανείς δεν ξεγράφει τον Ατρόμητο από το παιχνίδι, με τους Περιστεριώτες να έχουν κερδίσει τα τελευταία χρόνια τον σεβασμό απ΄ όλους, αλλά αφού δεν το κατάφεραν πέρσι έχοντας τελευταία αγωνιστική την κατάσταση στα χέρια τους πώς θα το καταφέρουν φέτος με τα πράγματα να είναι ακόμη πιο δύσκολα;
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: