Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Κάλεσμα για «ενιαίο Άρη» από Μπακούρα

Ο εμπορικός διευθυντής της ΕΠΑ κάλεσε όλους τους φορείς του συλλόγου να ενώσουν τις δυνάμεις τους, τονίζοντας πως ο Άρης θα πρέπει να είναι ενιαίος και αδιαίρετος.
Πρωτοβουλία συσπείρωσης στους «κίτρινους» από τον Λεωνίδα Μπακούρα, που προσκάλεσε τηλεφωνικά το απόγευμα της Πέμπτης όλους τους φορείς του Άρη, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσμων, ώστε να δώσουν το «παρών» στην σημερινή (27/12, 19:00) συνάντηση στο Grand Palace της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα εκείνοι που προσκλήθηκαν είναι ο πρόεδρος, Λάμπρος Σκόρδας, οι ομόλογοι του σε ΑΣ και ΚΜΑ, Θωμάς Γιώτας και Παναγιώτης Στεφανίδης, ο πρώην πρόεδρος, Γιάννης Ψηφίδης ως εκπρόσωπος της κίνησης που έγινε πρόσφατα για την εξεύρεση λύσης και για τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ, αλλά και μέλη των δύο μεγαλύτερων συνδέσμων της ομάδας, του SUPER 3 και των Ιερολοχιτών.
Εκείνο που επισήμανε στην επικοινωνία τους ο Λεωνίδας Μπακούρας είναι πως: «Μόνος σκοπός μου είναι να ενωθούμε όλοι γύρω από το πρόβλημα του Άρη και να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δεν έχουμε περιθώρια για διχόνοια και εσωστρέφεια. Ο Άρης οφείλει να είναι ενιαίος και αδιαίρετος απέναντι στις προκλήσεις.
Φιλοδοξώ να βγούμε ενωμένοι από την αίθουσα και σαν μια γροθιά για τους επόμενους κρίσιμους μήνες να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Άρη. Μόνο συσπειρωμένοι μπορούμε να κάνουμε τον Άρη δυνατό και ελκυστικό, ώστε να μπορέσει να εκμεταλλευτεί την εμπορική αξία του, προσελκύοντας χορηγούς και επενδυτές».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: