Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Μπρους: «Λάθη σε καίρια σημεία»

Τιμωρία για τα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Χαλ σε καίρια σημεία της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και για το γεγονός πως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα δύο τερμάτων, ήταν η ήττα (3-2) στο «KC Stadium», σύμφωνα με τον Στιβ Μπρους.
Ο τεχνικός των «τίγρεων», είχε συνηθίσει να βλέπει την ομάδα του να κρατάει το υπέρ της σκορ όποτε κατάφερνε να προηγηθεί έναντι κάποιου αντιπάλου, αλλά πέρα από τα δύο γρήγορα γκολ κόντρα στη Γιουνάιτεντ, πολλά άλλα πράγματα πήγαν στραβά…
«Στο παρελθόν, έφρασαν αρκετές φορές κοντά σε μια νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ποτέ δεν είχαμε καταφέρει να πάρουμε προβάδισμα δύο τερμάτων και μάλιστα μέσα στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού. Αυτό που κάνουμε, όμως, φέτος από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα, κρατώντας συνήθως το προβάδισμά μας, δεν το κάναμε σήμερα. Κάναμε κρίσιμα λάθη σε καίρια σημαία της αναμέτρησης. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τιμωρηθήκαμε απ’ τα λάθη που κάναμε» ανέφερε ο Μπρους. 
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: