Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Στο Αίγιο ο Κατσικοκέρης!!

Παίκτης του Παναιγιάλειου είναι πλέον ο Νίκος Κατσικοκέρης, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα την Πέμπτη.

Στο Αίγιο ο Κατσικοκέρης
Σημαντική ενίσχυση για τον Παναιγιάλειο. Η ομάδα από την Αχαΐα απέκτησε τον Νίκο Κατσικοκέρη, βάζοντας έναν καλό παίκτη στην επιθετική της γραμμή. Ο Κατσικοκέρης έγινε γνωστός από τον Πλατανιά, με τον οποίο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις παίρνοντας προαγωγή για την Σούπερ Λίγκα και τον Εργοτέλη.

Από εκεί πήγε στην ΑΕΚ, όπου όμως είχε λίγες συμμετοχές, όπως και στον Πανθρακικό. Πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του και πλέον θα ενισχύσει την ομάδα του Παναιγιάλειου στο πρωτάθλημα της Football League.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το Νίκο Κατσικοκέρη μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Ο Νίκος Κατσικοκέρης γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1988 στην Αμφιλοχία. Η φυσική του θέση είναι κεντρικός Επιθετικός. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τον Παναιτωλικό όταν ήταν 17 ετών. Έχει αγωνιστεί και σε Κερατσίνι και Τυληκράτη στην Δ' Εθνική.

Το 2009 μετακόμισε στον Πλατανιά στην Γ' Εθνική όπου σκόραρε 19 γκολ σε 61 αγώνες. Οι καλές εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες και το 2011 υπέγραψε στον Εργοτέλη στην Α' Εθνική. Το καλοκαίρι του 2012, η ΑΕΚ τον αγόρασε από τους Κρητικούς για 150.000 ευρώ. Με την νέα του ομάδα έκανε το ντεμπούτο του στις 16 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους στον αγώνα με τη Σκόντα Ξάνθη. Η σεζόν 2012-13 θα είναι καταστροφική για την ΑΕΚ, που θα υποβιβαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της, με τον Κατσικοκέρη να μένει αυτόματα ελεύθερος. Τον Αύγουστο του ίδιου έτους υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανθρακικό, με τον οποίο στον πρώτο γύρο αγωνίστηκε σε 3 παιχνίδια στη Super League .

Για την αγωνιστική του παρουσία την περίοδο 2010-2011 πήρε δύο βραβεία από τον ΠΣΑΠ.
Αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της Football League 2 στο Νότιο Όμιλο και πρώτος σκόρερ στην Football League 2 στο Νότιο Όμιλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: