Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Πλήγμα με Ράμσεϊ!!

Μπορεί να νίκησε, μπορεί να επέστρεψε στην κορυφή, αλλά δεν είναι όλα ρόδινα για την Άρσεναλ. Κι αυτό διότι ο Άαρον Ράμσεϊ τραυματίστηκε και όπως επιβεβαίωσε ο Αρσέν Βενγκέρ χάνει σίγουρα τα προσεχή δύο παιχνίδια της Πρέμιερ και βλέπουμε...
«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της Άρσεναλ επί Γουέστ Χαμ με σκορ 3-1. Στο 65’ ο Άαρον Ράμσεϊ έγινε αλλαγή, διότι τραυματίστηκε και βάσει των όσων δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Ουαλός άσος τίθεται νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της περιόδου των Χριστουγέννων.
«Δεν ξέρω πόσο άσχημο είναι ακόμα, αλλά σίγουρα δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της χριστουγεννιάτικης περιόδου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλσατός, δίνοντας το στίγμα του για την κατάσταση του παίκτη.
Τα λεγόμενά του, ουσιαστικά... μεταφράζονται στο ότι ο Ράμσεϊ χάνει σίγουρα το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νιούκαστλ (29/12), όπως και αυτό ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο «Έμιρεϊτς» με την Κάρντιφ.
Απομένει να δούμε, μετά και τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί αν είναι πιο σοβαρό το πρόβλημα και πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, με την αγωνία φυσικά να περιβάλλει τους "κανονιέρηδες" για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με έναν εκ των πολύτιμων μονάδων τους την φετινή σεζόν.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: