Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

«Χτυπάει» Μαντούρο ο ΠΑΟΚ!!

Σε πολύ καλό δρόμο για να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική μεταγραφή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος του Βορρά» προχωρά την υπόθεση του Ολλανδού αμυντικού μέσου της Σεβίλλης, Έντιγκες Μαντούρο!

«Χτυπάει» Μαντούρο ο ΠΑΟΚ!
Σε προχωρημένες επαφές με έναν παίκτη που συνοδεύεται από εξαιρετικές συστάσεις βρίσκεται ο ΠΑΟΚ!

Έπειτα από υπόδειξη του Χουμπ Στέφενς, του οποίου αποτελεί προσωπική επιλογή, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Ολλανδού αμυντικού μέσου (που αγωνίζεται και ως στόπερ), Έντιγκες Μαντούρο.

Ενός παίκτη που δε βρήκε πολύ χρόνο συμμετοχής στη Σεβίλλη, ωστόσο όλα τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο.

Tόσο στον Άγιαξ απ’ όπου και ξεκίνησε (70 συμμετοχές, 9 γκολ), όσο και στη Βαλένθια, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για περισσότερες από 100 φορές την τετραετία 2008-2012, κατακτώντας μαζί της και το «Copa Del Rey».

Είναι ενδεικτικό, άλλωστε, ότι πριν μετακινηθεί στους Ανδαλουσιανούς, είχε απορρίψει πρόταση ανανέωσης από τις «νυχτερίδες», αλλά και του Ουνάι Έμερι να τον ακολουθήσει στη Σπαρτάκ Μόσχας.

Εκτός της ποδοσφαιρικής του αξίας ωστόσο, ο Μαντούρο απασχόλησε έντονα τα ΜΜΕ της Ισπανίας λόγω και μιας περιπέτειας που πέρασε με την υγεία του. Αυτής που ξεκίνησε με την ανακοίνωση (λίγο μετά τη μεταγραφή του στη Σεβίλλη) ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στην καρδιά. Κι ευτυχώς ολοκληρώθηκε με εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει μεν μια σπάνια ανωμαλία, η οποία ωστόσο δεν απειλεί τη ζωή του και του επιτρέπει ν’ αγωνίζεται κανονικότατα.






Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: