Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

«Χρειαζόταν εδώ και χρόνια»

bakouras
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο  εμπορικός διευθυντής της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης, Λεωνίδας Μπακούρας, για την πρωτοβουλία του να καλέσει όλους τους φορείς του συλλόγου του Άρη, ώστε να υπάρξει συσπείρωση και ενότητα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Παράλληλα, ανέφερε πως η εν λόγω συνάντηση έπρεπε να είχε γίνει εδώ και δέκα χρόνια, ώστε να ήταν καλύτερα τα πράγματα στον σύλλογο.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Λεωνίδας Μπακούρας:
“Ξεκινάμε μια κίνηση για να υπάρξει συσπείρωση καθώς διαφορετικά δεν υπάρχει λογική στον σύλλογο. Πρέπει να βοηθήσουμε την διοίκηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή και πιστεύω πως θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα και αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό. Αν δεν υπάρξει συσπείρωση στις τάξεις του Άρη οδεύουμε προς την αποτυχία. Έχω καλέσει τους προέδρους και το σημαντικό είναι κανείς να μη μιλήσει για το χθες αλλά να κοιτάξουμε το σήμερα και το αύριο. Θα δούμε σήμερα το απόγευμα ποιοι θα ανταποκριθούνε και θα δούμε και πως μπορεί να βοηθήσει ο καθένας της ομάδα. Θεωρώ πως είναι πιο εύκολο από πέρυσι να σώσουμε την χρονιά αν υπάρξει κάποια ενίσχυση και σταματήσει ο πόλεμος στις τάξεις του συλλόγου. Υπάρχει ένας δεύτερος γύρος και θα προσπαθήσουμε τα πάντα.
Όλοι μας έχουν ξεγραμμένους αλλά με ενότητα και προσπάθεια για το άρθρο 99 θεωρώ πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η προηγούμενη διοίκηση απέτυχε παταγωδώς. Εγώ θα ζητήσω από τον Ψηφίδη αλλά και τους συνδέσμους να βοηθήσουν όσο μπορούν. Ότι μας ζητήσει η διοίκηση θα το κάνουμε και πρέπει να στρέψουμε τα όπλα εκτός Χαριλάου. Η συνάντηση που θα γίνει είναι για το ποδόσφαιρο καθώς η ΚΑΕ βρίσκεται σε καλή μέρα. Ελπίζω να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε κάποιους χορηγούς και να βοηθήσουμε την ομάδα. Αυτή η κίνηση συσπείρωσης θεωρώ πως χρειαζόταν εδώ και δέκα χρόνια. Πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι γύρω από τον σύλλογο θέλουν το καλό του συλλόγου. Όσοι σκέφτονται για τρίτη εθνική είναι εκτός της οικογένεια του Άρη”.
Για το θέμα επενδυτή: “Ήταν γελιοποίηση αυτό που έγινε στο θέμα επενδυτή. Για να έρθει ένας επενδυτής πρέπει να υπάρξει ομοφωνία και ενότητα . Πρέπει όλοι να κοιτάνε τον Άρη και όχι το προσωπικό συμφέρον”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: