Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

«Θα καταπλήξει όλον τον κόσμο ο Ντιέγκο Κόστα»

Ακόμη καλύτερος μπορεί να γίνει ο Ντιέγκο Κόστα, όπως δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Μάλιστα, εξέφρασε την πίστη πως ο Ισπανοβραζιλιάνος φορ της Ατλέτικο θα καταπλήξει με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ.

«Θα καταπλήξει όλον τον κόσμο ο Ντιέγκο Κόστα»
Την άποψη ότι ο Ντιέγκο Κόστα έχει περιθώρια βελτίωσης εξέφρασε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, όπως δήλωσε στον ισπανικό Τύπο.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης υποστήριξε πως ο Ισπανοβραζιλιάνος επιθετικός μπορεί να γίνει καλύτερος, ενώ πρέπει να περιμένουμε συναρπαστικές εμφανίσεις στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην εφημερίδα «AS»

Για τις εκπληκτικές εμφανίσεις του Ντιέγκο Κόστα και το μέλλον:

«Όριο για εκείνον αποτελεί μόνο ο εαυτός του. Μην ξεχνάτε πόσο κοστίζει ένας παίκτης με τη δική του ισορροπία, την προσωπικότητα, με αυτό το μέλλον… Εάν δεν ξεχάσει όλη αυτή την προσπάθεια που κατέβαλε για να φτάσει ως εδώ, τότε θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Επειδή εμείς όλοι γύρω του πιστεύουμε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ακόμα πολλά να βελτιώσει».

Για το ενδεχόμενο να παίξει με την Ισπανία στο Μουντιάλ:

«Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει καλά. Θα καταπλήξει όλον τον κόσμο με τις εμφανίσεις του με την εθνική Ισπανίας. Διψάει για τη νίκη σε κάθε ματς».

Για τους αγώνες με τη Μίλαν στους «16» του Champions League:

«Η Μίλαν είναι σπουδαίος σύλλογος, με ιστορία στη διοργάνωση και θα είναι πολύ δύσκολα και ταυτόχρονα υπέροχα τα παιχνίδια μαζί της. Θα είναι δύο φανταστικές αναμετρήσεις που θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ωστόσο, το πρώτο που κοιτάμε εμείς είναι οι αγώνες του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ισπανίας». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: