Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

«Κίτρινο» ενδιαφέρον για Μπουγαΐδη!!

Το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ως δανεικό τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη από την Γρανάδα εξετάζουν στον Άρη, αφού ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει εισηγηθεί την ενίσχυση της ομάδας στα μετόπισθεν.

«Κίτρινο» ενδιαφέρον για Μπουγαΐδη
Την ενίσχυση της άμυνας του Άρη έχει εισηγηθεί ο Σούλης Παπαδόπουλος στην πρόσφατη επαφή που είχε με την διοίκηση του συλλόγου για τις κινήσεις που θα γίνουν μέσα στον Γενάρη.

Αυτό μοιάζει αναγκαίο, αν σκεφτεί κανείς πώς θα προχωρήσουν η υπόθεση του Ρούμπεν Πουλίδο, και μία από τις περιπτώσεις που έχουν εξεταστεί στο «κίτρινο» στρατόπεδο είναι εκείνη του Μαυρουδή Μπουγαΐδη.

Ο 20χρονος αμυντικός έφυγε ως ελεύθερος από την ΑΕΚ στην Γρανάδα, όπου συνεργάζεται με τον Λούκας Αλκαράθ, όμως αυτή τη στιγμή παίζει στη δεύτερη ομάδα του ισπανικού συλλόγου στην 3η κατηγορία της χώρας και έχει 14 συμμετοχές.

Ο νεαρός άσος επρόκειτο να παραχωρηθεί ως δανεικός στην Έρκουλες, όμως η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή, και έμεινε στην ομάδα του.

Μάλιστα, η Γρανάδα δεν παρουσιάζεται αρνητική στο ενδεχόμενο να δώσει δανεικό τον Μπουγαΐδη σε έναν σύλλογο που αγωνίζεται σε έναν πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από την 3η κατηγορία της Ισπανίας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: