Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Οριοθετούνται οι στόχοι!!

papasterianos
Μανώλης Παπαστεριανός, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Βαλεντίνος Βλάχος, Μαυρουδής Μπουγαΐδης, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης. Απ’ όλα έχει ο… μπαξές του Άρη, οι άνθρωποι του οποίου βλέπουν τις τελευταίες ημέρες πάρα πολλά ονόματα να έρχονται στο μεταγραφικό προσκήνιο.
Ρεπορτάζ: Aριστοτέλης Σαββίδης
Τι ισχύει όμως και τι όχι; Σύμφωνα με πληροφορίες του ARENAfm.gr, η πιο προχωρημένη περίπτωση απ’ όλες είναι αυτή του Παπαστεριανού, ο οποίος είχε συνάντηση με τους ανθρώπους των κίτρινων και όλα δείχνουν ότι η συμφωνία είναι προ των πυλών.
Απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να τελειώσει το θέμα, όπως φυσικά και η ελευθέρας του απ’ τη ρουμάνικη Κονκόρντια.
Πολύ ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ο Βλαχοδήμος, που αποτελεί προτεραιότητα σε ό,τι αφορά την κατηγορία των Κ24, στην οποία ανήκουν και άλλοι παίκτες. Επαφή φαίνεται ότι υπήρξε και με την πλευρά του Μπουγαΐδη, ο οποίος ανήκει στη Γρανάδα, αλλά δεν αγωνίζεται και μοιάζει πιθανό να αποχωρήσει είτε ως ελεύθερος, είτε ως δανεικός.
Από εκεί και πέρα, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα ονόματα των Σιώπη και Μπουχαλάκη, τα οποία ήρθαν στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, αλλά οι περιπτώσεις τους δεν απασχολούν, ούτε αναμένεται να απασχολήσουν τους κίτρινους.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: