Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Μιλάει με Κουρτουά η «Μπάρτσα»

Διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα έχει ο Τιμπό Κουρτουά, κάτι που σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο γνωρίζουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μιλάει με Κουρτουά η «Μπάρτσα»
Τις διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με τον Τιμπό Κουρτουά αποκαλύπτει ο ισπανικός Τύπος, ο οποίος υποστηρίζει πως η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ενημερωθεί πως υπάρχει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι Καταλανοί θεωρούν πως ο Βέλγος τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίζεται τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι στους «ροχιμπλάνκος», μοιάζει να είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να διαδεχθεί τον Βίκτορ Βαλντές, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και έχει δηλώσει πως επιθυμεί να φύγει από τους «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα, ο διεθνής πορτιέρο και η «Μπάρτσα» παρουσιάζονται θετικοί στην ενδεχόμενη συνεργασία τους. Ωστόσο, μπαίνει ένα εμπόδιο στον επίδοξο… γάμο, αφού ο Μουρίνιο έχει διαμηνύσει στον Κουρτουά πώς δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει από την Τσέλσι για να παίξει στην Μπαρτσελόνα.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ένα ποσό που ενδεχομένως να ικανοποιούσε τους «μπλε» θα άγγιζε ή θα ξεπερνούσε τα 20 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή του Βέλγου γκολκίπερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: