Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Σοκ για Μπέρνλι, δύσκολα η Λέστερ!

Τη στιγμή που η Λέστερ έπαιρνε δύσκολη νίκη κόντρα στη Ρέντινγκ (1-0) και σκαρφάλωνε στην κορυφή της βαθμολογίας, η Μπέρνλι ηττήθηκε επίσης με 1-0 από την 16η Μίντλεσμπρο και δεν κατάφερε να παραμείνει πρώτη στην 22η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.
Δώρο Χριστουγέννων στην Λέστερ (και ενδεχομένως και στην ΚΠΡ που αγωνίζεται σε λίγη ώρα) έκανε η Μπέρνλι, η οποία ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Μίντλεσμπρο και υποχώρησε στη δεύτερη θέση.
Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται πλέον η Λέστερ, η οποία πήρε δύσκολη εντός έδρας νίκη κόντρα στην Ρέντινγκ και έφτασε τους 45 βαθμούς.
Τέλος,άνοιξε και η βαθμολογική ψαλίδα της Ντέρμπι Κάουντι με την πρώτη θέση, αφού το σύνολο του Στιβ ΜακΚλάρεν έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Χάντερσφιλντ εκτός έδρας και έχασε δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς.
Στο «Bloomfield», τα «παγώνια»... πάγωσαν τους περίπου 15.000 θεατές όταν πήραν το προβάδισμα με τον Πελτιέρ μόλις στο 25’. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι βρήκαν το κουράγιο να επιστρέψουν στο ματς, με τον Ινς στο 65’ να ισοφαρίζει και να δίνει νέο ενδιαφέρον στο ματς.
Ένα ενδιαφέρον, όμως, που τελικά δεν... μετουσιώθηκε σε κάτι παραπάνω, με το 1-1 να μένει ως το φινάλε.
Έτσι, η Λινς ανέβηκε στην πέμπτη θέση με 35 βαθμούς,  αλλά έχασε την ευκαιρία να εδραιωθεί ακόμα πιο πολύ στις θέσεις των πλέι οφ, την ώρα που η Μπλάκπουλ με τους δύο βαθμούς που άφησε, έμεινε εκτός των προνομιούχων θέσεων.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:
Τσάρλτον – Μπράιτον 3-2
Γουότφορντ – Μίλγουολ 4-0
Λέστερ – Ρέντινγκ 1-0
Μίντλεσμπρο – Μπέρνλι 1-0
Μπλάκμπερν – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 0-0
Μπάρνσλεϊ – Μπόλτον 0-1
Μπόρνμουθ – Γιόβιλ 3-0
Χάντερσφιλντ – Ντέρμπι Κάουντι 1-1
Γουίγκαν – Μπέρμιγχαμ 0-0
Ντονκάστερ – Ίπσουιτς 0-3
Μπλάκπουλ – Λιντς 1-1
Νότιγχαμ Φόρεστ – ΚΠΡ 2-0

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: