Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Θα το παλέψει για Ρομπέρτο!!

Δυσκολίες παρουσιάζονται για την παραμονή του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό, όμως η διοίκηση της πειραιώτικης ΠΑΕ σκοπεύει να κινηθεί άμεσα για να καταφέρει να τον κρατήσει στην ομάδα.

Θα το παλέψει για Ρομπέρτο
Κάθε δυνατή προσπάθεια θα καταβάλει η διοίκηση του Ολυμπιακού μέσα στον Γενάρη για να αγοράσει τα δικαιώματα του Ρομπέρτο, ο οποίος έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του και έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Μίτσελ.

Αυτός φέρεται, μάλιστα, να είναι ο Νο1 στόχος των Πειραιωτών για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, αφού ο Ισπανός τερματοφύλακας - που αγωνίζεται ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης - έχει καταφέρει να κερδίσει με την αξία του τη θέση κάτω από τα «ερυθρόλευκα» γκολπόστ και αρκετοί υποστηρίζουν πως είναι ο πρώτος μετά τον Νικοπολίδη που αξίζει να την έχει.

Το θέμα, όμως, είναι ότι παρουσιάζονται… εμπόδια για την παραμονή του 27χρονου τερματοφύλακα.

Χθες το μεσημέρι ο καταλανικός Τύπος ανέφερε πως η Μπαρτσελόνα είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Τιμπό Κουρτούα, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Ατλέτικο Μαδρίτης από την Τσέλσι.

Λίγες ώρες αργότερα, ο αθλητικός διευθυντής του μαδριλένικου συλλόγου, Χοσέ Λουίς Πέρεθ Καμινέρο, μίλησε στη «Marca» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Ρομπέρτο, λέγοντας πως «πιστεύουμε πολύ σε εκείνον και στις ικανότητές του. Έχει αποδείξει πως είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Πάντως, έχει ακουστεί η λύση με τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος το καλοκαίρι έφυγε από τον Παναθηναϊκό για να πάει στην Ουντινέζει και από την Ιταλία δόθηκε δανεικός στην Γρανάδα, όπου δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί, όμως, πως όταν ο διεθνής τερματοφύλακας από το «τριφύλλι» για την ιταλική ομάδα, μπήκε ρήτρα, η οποία αναφέρει πως αν πουληθεί σε άλλη ελληνική ομάδα, τότε οι «πράσινοι» θα εισπράξουν 1,5 εκατ. ευρώ! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: