Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Κι όμως, αυτή η Λίβερπουλ μπορεί τίτλο!!

«Ντου από Παντού» για τη νίκη της Σίτι στο ματς της ημέρας της πρέμιερ, αλλά και γιατί η Λίβερπουλ κέρδισε περισσότερα απ’ όσα έχασε. Το...τούρμπο και ο σωστός δρόμος. Τρομερό πρωτάθλημα βλέπουμε στην Αγγλία, κάτι που φαίνεται κι από την βαθμολογία με τον απίστευτο συνωστισμό στην κορυφή. Όλα ανοιχτά είναι και δεν υπάρχει φαβορί αυτή τη στιγμή.
Τούρμπο
Η Γιουνάιτεντ έκανε την ανατροπή και δείχνει να βρίσκει την φόρμα της σιγά - σιγά, η Άρσεναλ γύρισε το παιχνίδι, ενώ η Σίτι πάει τούρμπο μετά και την αποψινή νίκη.
Τρομαχτική
Εγώ, όμως, θέλω να πω κάτι άλλο. Ότι έχω εντυπωσιαστεί από την Λίβερπουλ. Τρομαχτική η βελτίωσή της φέτος. Καμία σχέση με όσα βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια.
Με το «Χ»
Μπορεί, λοιπόν, η ομαδάρα Σίτι να κέρδισε, αλλά η Λίβερπουλ θα μπορούσε να φύγει τουλάχιστον με το «Χ» με τόσες ευκαιρίες που έχασε. Συν, βέβαια, εκείνη τη φάση με το ανύπαρκτο οφσάιντ στο α’ ημίχρονο.
Επίθεση εσύ; Κόντρα εγώ!
Η Λίβερπουλ κοίταξε στα μάτια τη Σίτι μέσα στο γήπεδό της. Την έπαιξε στα ίσια. Επίθεση εσύ; Κόντρα εγώ. Κόντρα εσύ; Ευκαιρία εγώ. Έτσι πήγε το ματς. Ειδικά απόψε η Λίβερπουλ έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει ούτε από αντιπάλους, ούτε από έδρες, ούτε από τίποτα. Κι ας έχασε.
Στέκεται!
Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Ούτε ποια ομάδα θα πάρει τον τίτλο. Αυτό κανείς δεν το γνωρίζει. Ειδικά με τέτοιον ανταγωνισμό φέτος. Υπάρχουν τέσσερις, πέντε ομάδες που μπορούν να βγούνε πρωταθλήτριες.
Αυτό που βλέπω, όμως, είναι ότι η Λίβερπουλ στέκεται μέσα στο γήπεδο πολύ καλύτερα πια. Κι έχει προσωπικότητες στο παιχνίδι της σαν τον Σουάρες, που μπορούν ακόμα και μόνοι τους να κάνουν τη διαφορά.
Γιατί να μην μπορεί;
Μπορεί, λοιπόν, η Λίβερπουλ να σπάσει αυτή την κατάρα που την κυνηγάει με το πρωτάθλημα φέτος; Γιατί όχι; Γιατί να μην μπορεί; Ειδικά αν κάνει και μια – δυο προσθαφαιρέσεις τώρα τον Γενάρη. Και τα γράφω τώρα αυτά. Μετά από ήττα, όχι μετά τις νίκες που έκανε. Δεν κρίνω μόνο από ένα αποτέλεσμα, αλλά από την συνολική εικόνα.
Στον σωστό δρόμο
Η Λίβερπουλ, λοιπόν, πάνω απ’ όλα δείχνει χαρακτήρα. Έχει δύναμη, ομαδικότητα, ταχύτητα, αλλά και ποιοτικούς παίκτες. Ακόμα και φέτος να μην τα καταφέρει, μπορεί να το πετύχει την επόμενη σεζόν, αφού φέτος βάζει τις βάσεις. Μπαίνει στον σωστό δρόμο η ομάδα. Είναι φανερό αυτό…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: