Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

«Δεν φεύγει κανείς από την Γιούβεντους»

Τις δικιές του απαντήσεις έδωσε ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, για τις φήμες περί αποχωρήσεων του Πίρλο, του Πογκμπά, αλλά και του προπονητή της ομάδας, Αντόνιο Κόντε.

«Δεν φεύγει κανείς από την Γιούβεντους»
Χωρίς αναχωρήσεις και αφίξεις θα προχωρήσει η Γιουβέντους τον νέο χρόνο, όπως δήλωσε ο Αντρέα Ανιέλι στον ιταλικό Τύπο.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους τόνισε, οι Πίρλο, Πογκμπά και Κόντε δεν θα φύγουν , αλλά και δεν θα υπάρξουν μεταγραφές τον Γενάρη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τον Κόντε και εκείνος είναι πολύ χαρούμενος με μένα και με την Γιουβέντους. Δεν βλέπω την Γιουβέντους χωρίς εκείνον», τόνισε ο πρόεδρος για τον προπονητή.

Για τον Πίρλο δήλωσε: «Του έχω πει ότι αυτό είναι το σπίτι του. Ξέρω ότι είχε μια συνάντηση με τον γενικό διευθυντή, Μπέπε Μαρότα, μέσα στον Φεβρουάριο-Μάρτιο για να προσδιορίσουν τα πάντα. Ο Πίρλο θα μείνει με εμάς λίγο ακόμα»

Όσο για τον Πογκμπά είπε: «Θεωρείται ως ο καλύτερος μέσος στον κόσμο, οπότε θα είναι δύσκολο για μας να τον κρατήσουμε. Δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα με κάποια ανανέωση, αυτή την στιγμή».

Για ενδεχόμενες μεταγραφές πρόσθεσε: «Μεταγραφές τον επόμενο μήνα; Οι αγορές του Ιανουάριου είναι για τις επιδιορθώσεις και δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο. Θα δούμε τον Ιούνιο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: