Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

«Δίχτυα» Άρη σε Βλάχο!

Προσπάθεια για να αποκτήσει τον Βαλεντίνο Βλάχο κάνει ο Άρης. Ποιο το συν της περίπτωσης, πως το αντιμετωπίζει ο παίκτης. Δύσκολα θα προχωρήσει του Φουρλάνου.

«Δίχτυα» Άρη σε Βλάχο
Μια από τις θέσεις για την οποία αναζητεί παίκτη ο Άρης είναι αυτή του δεξιού μπακ και γίνονται κινήσεις για να πάρει δανεικό από την Μπριζ τον Βαλεντίνο Βλάχο, σύμφωνα με τη Nova.

Οι «κίτρινοι» έχουν ξεμείνει από επιλογές για το δεξιό άκρο της άμυνας, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Νίκου Ψυχογιού, ο οποίος καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι σε θέση να αγωνιστεί από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά.

Βεβαίως, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον σύλλογο από το Βέλγιο, καθώς το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε για 2+1 χρόνια. Ωστόσο, ο 21χρονος παίκτης δεν εμφανίζεται αρνητικός στο να έρθει στον Άρη, διότι δεν έχει παίξει σε επίσημο αγώνα της Μπριζ.

Στα συν της περίπτωσης είναι η ηλικία του ποδοσφαιριστή, καθώς μπορεί να αποκτηθεί μόνος ένας άνω των 24 ετών και λογικά αυτός θα είναι ο Μανώλης Παπαστεριανός. Επιπλέον, για την ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ακουστεί ο Σπύρος Φουρλάνος, που είναι συμπαίκτης του Βλάχου, αλλά η περίπτωση του είναι πιο δύσκολη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: