Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Άρης… σε ετοιμότητα!!

Μετά τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου, ο Άρης υποδέχεται το Σάββατο τον Ίκαρο.

Άρης… σε ετοιμότητα
Ο Άρης φιλοξενεί τον Ίκαρο Χαλκίδας για την ενδέκατη αγωνιστική το Σάββατο (16:00) στον απόηχο της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και της αποχώρησης του Βαγγέλη Αγγέλου από την τεχνική του ηγεσία.

«Είμαστε όλοι σε ετοιμότητα, εν όψει του αγώνα με τον Ίκαρο», δήλωσε ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας, Παρασκευάς Μουρατίδης, και πρόσθεσε: «Τις τελευταίες ημέρες, είχαμε να διαχειριστούμε την αποχώρηση του προπονητή και την επιτυχία της ομάδας να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου. Παίκτες, Διοίκηση και σταφ, είμαστε μαζί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το αυριανό παιχνίδι με τον Ίκαρο Χαλκίδας. Είναι ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες, γι' αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, καθώς η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν έχει την πολυτέλεια να υποτιμήσει την πολύ καλή ομάδα του Ικάρου».

Ο γκαρντ της ομάδας, Γιάννης Αθηναίου, ανέφερε από τη δική του πλευρά: «Πολύ γρήγορα πρέπει να επιστρέψουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος για το ματς με τον Ίκαρο στην έδρα μας. Το γεγονός ότι προερχόμαστε από τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, δεν πρέπει να μας εφησυχάσει. Αντιθέτως, είμαστε υποχρεωμένοι να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ώστε με τη νίκη επί του προσεχούς μας αντιπάλου, να επισφραγίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καλή εμφάνιση που κάναμε προ ημερών. Ξέρουμε ότι ο Ίκαρος είναι καλή ομάδα και διαθέτει παίκτες που συνδυάζουν εμπειρία και ποιότητα, οπότε δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον υποτιμήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: