Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Λυσσαρίδης για ΠΑΟΚ & Ιβάν!

00409D9A09763144900F8802E9600AB6
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην γενικός γραμματέας αθλητισμού, Γιώργος Λυσσαρίδης και σχολίασε μεταξύ άλλων την ενίσχυση του συλλόγου “Λάμψη” από τον Ιβάν Σαββίδη, το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ αλλά και την κατάστασ που επικρατεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πρόταση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ώστε να εμπλακεί στα διοικητικά της ομάδας.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιώργος Λυσσαρίδης:
Για την ενίσχυση του συλλόγου “Λάμψη” από τον Ιβάν Σαββίδη: “Η δική μου συμβολή ήταν η μεταφορά του προβλήματος. Όλα τα εύσημα πρέπει να πάνε στον Ιβάν Σαββίδη και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με τη δωρεά του Γιώργου Παντελάκη κατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε πλήρως η κλινική. Αυτή η πτέρυγα ανακαινίστηκε από έναν πρόεδρο του ΠΑΟΚ και εξοπλίστηκε από έναν νέο. Οι συνθήκες και για την παροχή υπηρεσιών και για την φιλοξενία των γονέων είναι εξαιρετικές. Οι συνθήκες πλέον βοηθάνε και στη θεραπεία και στην ίαση. Η έλλειψη σημειώνεται στο ιατρικό προσωπικό κάτι που προσπαθεί να καλύψει ο κ. Σαββίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ”.
Για τις επαφές που είχε με τον Σαββίδη: “Δεν έχουμε συχνή επικοινωνία με τον κ. Σαββίδη, απλά εξαιτίας του προβλήματος επικοινωνήσαμε. Είχα κάποια διαφορετική άποψη σε ότι το διοικητικό μοντέλο και δεν είχα δεχτεί τη πρόσκληση που μου είχε γίνει τότε. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει πάρει ένα δρόμο και ο Σαββίδης είναι ευλογία για τον σύλλογο, που έχει πάρει μια τροχιά, η οποία σύντομα φαίνεται πως θα ευδοκιμήσει. Σαν φίλαθλος σίγουρα πηγαίνω στο γήπεδο και παρακολουθώ την ομάδα”.
Για τις μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα: “Δεν χρειάζεται να κάνουμε όλοι τον προπονητή. Η ομάδα έχει έναν καταξιωμένο προπονητή και ένα καλό ρόστερ. Ελπίζω να ενισχυθεί η ομάδα και αυτό που θέλω είναι να δημιουργήσει ο προπονητής την χημεία της ομάδας. Σε θέματα αγωνιστικά δε γνωρίζω περισσότερα από τους αρμόδιους του συλλόγου. Υπάρχει ένας εξαιρετικός προπονητής με εμπειρίες αλλά και πολλοί άνθρωποι μέσα που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο και έχουν αγωνιστεί στην Ευρώπη. Σίγουρα οι μεταγραφές του καλοκαιριού δεν ήταν οι πιο επιτυχημένες. Προσωπικά θα ήθελα να έβλεπα τον ΠΑΟΚ να παίζει πιο ελκυστικό και όμορφο ποδόσφαιρο”.
Για το αθλητικό κέντρο που δημιουργεί ο Ιβάν Σαββίδης: “Πιστεύω πως η καλλιέργεια τμημάτων υποδομής είναι εξαιρετικά σημαντική για να έχει επιτυχίες και συνέχεια ο ΠΑΟ Κ. Μια καλλιέργεια η οποία θα πρέπει να γίνει καλά με σωστούς ανθρώπους και εξαιρετικές υποδομές. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμένος από αυτό. Μια τέτοια κίνηση θα αποφέρει καρπούς και πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα γίνει σύντομα”.
Για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: “Παρακολουθώ την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων καθώς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μου αρέσει πολύ. Παρακολουθώ τον σφυγμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ας μην έχω διοικητικό ενδιαφέρον. Δεν θα ξανασυμμετέχω διοικητικά στην Ένωση, αν και πολλοί θεωρούν πως η αποχώρηση μου ήταν πρόωρη. Εγώ  θεωρώ πως έκλεισε ο κύκλος της παρουσίας μου. Παράλληλα, ετοίμασα μια ομαλή και άξια εκδοχή και πιστεύω πως έπραξα πάρα πολύ καλά. Μετά από τρεις τριετίες ή ίσως και νωρίτερα πρέπει κάποιος να αποχωρεί. Από παραδείγματα σε άλλους χώρους, όπως η πολιτική, βλέπουμε ότι πολλοί με την αποχώρηση τους κοιτάνε πως θα κάνουν τους διάδοχους τους να αποτύχουν. Η διαδοχή μου από τον Διονύση Ψωμιάδη ήταν σωστή. Η επιθυμία του Ψωμιάδη τώρα να συμμετέχει ακόμα και ως πρόεδρος είναι διαφορετική περίπτωση. Ο καθένας έχει διαφορετικά πράγματα στο μυα λό του”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: