Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

«Τρέχει» για Λαγό!

Τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του Τάσου Λαγού, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, σκοπεύει να κινήσει άμεσα ο Παναθηναϊκός, αφού ο νεαρός χαφ βρίσκεται στο… στόχαστρο των δύο «Δικεφάλων».

«Τρέχει» για Λαγό
Εδώ και αρκετό καιρό περίμενε αυτή τη στιγμή ο Τάσος Λαγός, αφού η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε να ασχοληθεί με άλλα ζητήματα που αφορούσαν το ποδοσφαιρικό κομμάτι, όπως για παράδειγμα τους παίκτες που δεν υπολογίζονταν.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Αντρέ Πίντο, ο οποίος αποτελεί οριστικά παρελθόν για το «τριφύλλι», και τώρα οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι σε επαφή με τον νεαρό μέσο για να του ανανεώσουν το συμβόλαιο που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το όνομα του 21χρονου χαφ έχει απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, όμως στον Παναθηναϊκό δεν προτίθενται να χάσουν ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία τους, ενώ και ο παίκτης γνωρίζει ότι αν πάει στη Θεσσαλονίκη δύσκολα θα έχει θέση βασικού.

Το καλοκαίρι του 2012 ο νεαρός άσος είχε υπογράψει στο «τριφύλλι» διετές συμβόλαιο (55.000 ευρώ τον πρώτο και 80.000 ευρώ το δεύτερο), όμως τώρα η διοίκηση της «πράσινης» ΠΑΕ σκοπεύει να του προσφέρει αύξηση ύψους 40% με 50% στις φετινές του αποδοχές.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: