Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Γιαννακόπουλος και Θύρα 13 στο ΟΑΚΑ!

Κοντά στους παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που παρακολούθησε μέρος της τελευταίας προπόνησης ενόψει του ημιτελικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ντόπες και από τη Θύρα 13.

Γιαννακόπουλος και Θύρα 13 στο ΟΑΚΑ
Ο ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό βρίσκεται προ των πυλών (23/12, 19:30) και ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ βρέθηκε το απόγευμα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και παρακολούθησε μέρος της τελευταίας προπόνησης του «τριφυλλιού», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στηρίξει ψυχολογικά τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.

Νωρίτερα, στον ίδιο χώρο βρέθηκε και αντιπροσωπεία της Θύρας 13, που επίσης ήταν συνεπής σε ένα ακόμη… ραντεβού πριν από τέτοια παιχνίδια. Οι οπαδοί των «πράσινων» ντόπαραν ψυχολογικά τους αθλητές, ζητώντας τους την νίκη και κατ’ επέκταση την πρόκριση στον τελικό του θεσμού. Διοίκηση, παίκτες και κόσμος απέδειξαν ότι είναι ενωμένοι σαν γροθιά και τα υπόλοιπα θα φανούν στο παρκέ…
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: